Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 3. 2018 · Aktualizováno: 29. 9. 2023

Modelace prsou T jizvou

Stojí to za to
Průměrná cena: 83.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Modelace prsou T jizvou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pokud hledáte 100 % a ještě něco navíc ve všech ohledech, tak tady to najdete. Vstřícný, neskutečně milý a pozitivní proklientský přístup od recepce, přes celý tým až po lékaře. Je vidět, že je pan doktor Payer profík každým coulem, estét a neskutečně milý a přátelský člověk. A ostatní z týmu stejně tak. Pro asymetrii a pokles prsů (po třech dětech) jsem zde před 4 měsíci podstoupila modelaci prsou s augmentací (Motiva Ergonomix 275 ml, pod žlázu). Už od konzultace jsem se zde cítila velmi dobře, jak v nádherném estetickém prostředí, tak s lidmi, se kterými jsem přišla do kontaktu (fyzicky i přes e-mail). Před operací jsem se vůbec nebála, spíš jsem se kochala a obdivovala a moc mě bavilo pozorovat, jak mi pan doktor maluje "výšivky" na tělo a při tom konzultuje s krásnou kolegyní, která na mě co chvíli mrkla přes rameno a konstatovala "to bude fakt pěkný". Na operačním sále vyhřívané lůžko, masáž nohou před operací - to jsem koukala. Po operaci se mi dostalo opět profesionální a až kamarádské péče, což jsem ocenila. Mírnou nevolnost z narkózy mi zaháněla Cola a Madonna, která jemně hrála z reproduktoru ve stropě. Pooperační noc i celé následující období jsem zvládla zcela bez analgetik. Ale týden jsem ležela a odpočívala, děti a domácnost zajišťoval manžel. Tahle klinika naprosto dokonale splňuje mé představy o úrovni lékařských zařízení v 21. století a dle mého názoru může být v tomto ohledu všem ostatním směle vzorem. A to se považuji za náročného klienta :-).

3

Komentáře (3)

Leni, vložila byste prosím i fotku před operací? Jak moc velká změna je?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Luci, nemám, bohužel. Co jsem měla, jsem z pohnutí mysli vymazala, nemohla jsem se na to dívat :-). Teď by se to hodilo... Ale mohu připodobnit - prso jedno větší, druhé menší (o číslo), stejně tak dvorce, obě prsa pokleslá, s bradavkami k zemi. Předchozí číslo tak tak 2. V podprsence prázdnota :-). Nyní poctivé trojky.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
No já to chápu, udělala jste za těmi starými prsy tlustou čáru :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.