Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 5. 2019 · Aktualizováno: 4. 9. 2023

Abdominoplastika u pana doktora Rasheda

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Abdominoplastika u pana doktora Rasheda
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem s operací u pana doktora Rasheda maximálně spokojena. Pan doktor je velmi pečlivý, musím říci, ze s takovou pečlivostí jsem se ještě u žádného lékaře nikdy nesetkala a určitě bych volila opět jeho. Mimo svou pracovní dobu přišel zkontrolovat a i během své dovolené odpověděl na dotazy, když bylo zapotřebí. Reagoval velmi rychle a byl vždy moc milý a ochotný. Také musím vychvalit sestřičky jak na oddělení tak na JIP. Vsude ochota, usměvavé tváře a vřelé jednání. Všem moc moc děkuji.

1

Komentář (1)

Fandím vám,já jsem po obdobné operaci právě 2 roky a pořád super a to je mi nyní 68r.Tolik mne výsledek nakopl, že jsem po jmenované op. ještě absolvovala lipos. hýždí,vnitř. stehen a potom ještě v 12/19 oper. odstr. vnitř. valů stehen.Dokopala jsem se k oper až v pozdním věku,napřed jsem zhubla ze svojí MAX. váhy 20kg...pak jsem se stsala kandidátkou na popsané plastické zákroky,mnoho známých mne pomalu nepoznává, prokoukla jsem fyzicky- celkem 30+kg dole,nejde jen o vzhled, ale i získané sebevědomí,OK se pohybuji, schody..není problém, vydatně jezdím na elkole s menší podporou, stehna se mi krásně srovnala,nejvýraznější na vzhledu byla operace břicha. Fandím všem, kdo se rozhodli.Vím, že jsem měla štěstí, že mi i ve vyš. věku vše OK dopadlo a za to děkuji personálu ve FN Brno pod vedením pri. MUDr. Černocha.Nyní si už jen přeji nabytého si mnoho let v OK stavu užít. Zhoršit svoji postavu si nikdy nechci- po zhuib. a zákrocích se mi zlepšil diabet. II a neberu léky na vys. tlak...Prostě spokojená sseniorka: Věra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.