Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2019 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Zvětšení horního rtu u doktora Rasheda - fotky

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem u MUDr. Tarka Rasheda plastickou operaci zvětšení horního rtu, protože jsem slyšela, že pan doktor je na tuto operaci u nás nejlepší odborník. Z výsledku jsem maximálně nadšená. Na konzultaci za panem doktorem jsem šla s přáním zvětšení horního rtu. Pan doktor má vlastní vylepšenou techniku a proto jsem z operačního sálu odcházela nejen s krásně a decentně zvětšeným rtem, ale pan doktor mi v rámci operace (šikovně taženými stehy pod nosem) navíc výrazně zredukoval nosoretní rýhy a zároveň stáhl a srovnal špičku nosu. Efekt je neuvěřitelný - ubral mi pár let a vylepšil celkový vzhled a výraz obličeje. Nedokáži si představit lépe provedený zákrok. Kvality pana doktora dokládá i to, že se zároveň věnuje módnímu návrhářství a má tak neuvěřitelný cit pro estetiku a krásu. Všem ženám, kteří tento zákrok zvažují, pana doktora Rasheda vřele doporučuji, a to jak pro jeho profesionalitu, tak pro osobní přístup a nadstandardní péči v průběhu operace i po ní. Moc děkuji !!!

7

Komentářů (7)

Zdravim, moc krasne rty, muzu se zeptat na cenu, efekt je na jak dlouho? Dekji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dekuji :-) <br />
Cena (pokud si pamatuji dobře) 20.000 Kc, efekt touto metodou = napořád. takže skvělá investice :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dekuji za odpoved
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Přeji hezký den, mohla byste mi prosím napsat časovou osu, kdy byla operace, do kdy a jak často jste jezdila z Bratislavy do Prahy na převaz, od kterého týdne už bylo možné nechat jizvu volně dýchat, čím jste jizvu promazávala, co se Vám nejlíp osvědčilo ... jste předpokládám pul roku po operaci, bylo potřeba ještě doladit kyselinou hyaluronovou? Spousta otázek, ale věřte mi, že hodně pomůžete. Děkuji moc
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, máte to pěkné, mohla bych poprosit o vaše dojmy a foto s odstupem času? Děkuji, M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ahoj..chtěla bych na tento zákrok taky. Prosím moc o jakékoliv informace. Hlavně jak brzo mohu mezi lidi do práce, jestli nejsou opary, modřiny, velké otoky.Předpokládám že horní ret se malinko povytáhne- rovnoměrně. Potřebuji odhalit více zuby, jsou mi vidět asi ze 2/3. Vsichni mi radi spise vyplne, ale ty odhalení zubů moc neřeší.Dr.Rashed bude asi nejzkušenější. O nikom jiném teď nevím. Moc děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
chci jen upozornit, že tato metoda,už léta prováděná v zahraničí, se jmenuje "bullhorn lip lift" .Jedná se o vyřezání proužku kůže pod nosem....největší výhoda této operace je její trvalý efekt.....Další pozitivní efekt je zkrácení vzdálenosti mezi nosem a horním rtem(zkrácení filtra)....Nevýhody jsou tu také...např jizva se může časem(a neustálým tahem) rozšiřovat...další věc na kterou pozor je právě onen tah na horním rtu,který vám může být nepříjemný a už s tím nic nenaděláte.....také odhalené horní zuby ne každému sluší...je potřeba to nejdříve vyzkoušet ,at posléze nevypadáte jak králík s rozštěpem .)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Lip lift v lokální anestezii

Ráda bych přidala kladné hodnocení práce pana doktora Tareka Rasheda. Nedávno jsem podstoupila u pana doktora operaci zvětšení horního rtu v lokální anestezii. Průběh operace i hojení bylo zcela bez problému. S výsledkem jsem maximálně spokojená,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.