Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 3. 2019 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Recenze V-Clinic perfektní přístup

Stojí to za to
Průměrná cena: 80.000 Kč

Hodnocení od Vendula92:

Recenze V-Clinic perfektní přístup

Naprostá spokojenost. Přístup pana doktora a sestřičky naprosto dokonalý. Prsa nádherná. Operace úplně v pohodě, přístup v nemocnici taky perfektní. Nemám co vytknout. Na jakékoliv moje dotazy po mailu bylo odpovězeno mile a rychle. Prostě paráda. Mohu jen doporučit každé ženě, která touží po změně. Pokud po dětech bude potřeba, určitě půjdu znovu a ráda :)

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pro zákrok jsem se rozhodla okamžitě
Navštívila jsem paní doktorku Toriskovou na Formi clinic na konzultaci. Paní doktorka byla velice milá a vše mi podrobně vysvětlila a i klinika na mě působila velice dobře, že jsem se pro zákrok okamžitě rozhodla.
Jsem maximálně spokojená

Pan doktor Kufa, tímto bych Vám chtěla veřejně moc poděkovat za úžasnou práci kterou jste již odvedl 13.ledna 2016 a to v podobě augmentace implantátů. Jsem maximálně spokojená jak s odvedenou prací tak s personálem který na PERFECT CLINIC máte...

Číst dál
Prsa po augmentaci vypadají jako pravá
Před 3 týdny jsem u pana doktora podstoupila augmentaci prsou.Pan doktor je výborný chirurg a příjemný člověk.Prsa vypadají jako pravá a jsem s nima 100% spokojená!!!!! ještě jednou moc děkuji za vynikající práci!!!!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.