Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2 komentáře

Recenze - epilace elektrickou jehlou lepší než laserem

Pacient: Lenka785025

Praha

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Lenka785025. 100% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Lenka785025 o: Amaryllis Centrum Praha

5.0

Recenze - epilace elektrickou jehlou lepší než laserem

9. 7. 2019 · Aktualizováno: 29. 9. 2023

s epilací elektrickou jehlou v Amaryllis jsem spokojená. Konečně vidím výsledky. A kdybych o této metodě věděla dřív, nechodila bych ani na laserovou epilaci, která nezabrala a stála hodně peněz.

Komentáře (2)

dobrý den, mohu se zeptat kolik ošetření je potřeba a jaká je cena epilace elektrickou jehlou?
já chodím na 30 minut za 900,- je to náročné na zrak, takže max. je 30 minut. A kolik ošetření to je individuální. Já chodím na bradu a opravdu jsem si tam svojí blbostí "vypěstovala" pevné tvrdé chlupy po celé bradě a bez žiletky jsem se neobešla.. absolvovala jsem asi 5 ošetření a myslím si, že už jich moc potřeba nebude.

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Víčka jako dárek k narozeninám
Plastiku horních víček jsem sama sobě dala jako dárek k 60.narozeninám. Rozhodla jsem se i proto, protože jsem měla jedno víčko mnohem více spadené než druhé... Profesionální přístup, velká spokojenost.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.