Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 komentář

Prsa jako za mlada - recenze GIA Clinic

Pacient: LUB804390

Olomouc

Provedl/a: GIA Clinic s.r.o. v: Prostějov
GIA Clinic s.r.o.

Přibližná cena: 70.000 Kč

Uvedl/a: LUB804390. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Zvětšení prsou je od 55.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: LUB804390. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: LUB804390 o: GIA Clinic s.r.o.

5.0

Prsa jako za mlada - recenze GIA Clinic

16. 1. 2020 · Aktualizováno: 30. 9. 2023

Již jsem kliniku navštívila v dřívější době. Opět musím napsat jen pozitivní řádky. Jsem velmi spokojena s péčí a chováním veškerého personálu. Hodně se zde fotí - na to se připravte :-), ale musí to být - a asistentka, se kterou jsem se setkávala ve většině případech focení je velmi milá :-) - stejně jako všichni ostatní! Pokud přemýšlíte o jakýmkoliv zákroku ať už na "velkou plastiku" či udělat dobře sami sobě a chcete jen například omladit obličej - neváhejte a vyberte si GIA.

Komentář (1)

Ahoj Lub, neměla byste pro nás i Vy nějakou hezkou fotečku? Jakou velikost a značku implantátu jste si vybrala?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Bandáž žaludku -50 kg

Člověk vynikající svým prosfesionálním, ale zvláště lidským přístupem při řešení obtíží (obezity v mém případě). Svědomí a úcta Vám nedovolí, vzhledem k jeho osobnímu přístupu, schopnostem a vlastnostem lékaře na nejvyšší profesionální úrovni...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.