Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 5. 2019 · Aktualizováno: 10. 9. 2023

Z prsou menších dvojek na krásné čtyřky

Stojí to za to
Průměrná cena: 92.300 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Z prsou menších dvojek na krásné čtyřky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

O augmentaci jsem přemýšlela delší dobu, nakonec jsem se rozhodla pro Brandeis clinic, která na mě působila příjemně a zároveň velmi profesionálně. MUDr. Lucie Kalinová mi zodpověděla veškeré dotazy a nejasnosti, na konzultacích jsem si vyzkoušela různé velikosti i značky a nakonec jsem zvolila odlehčené implantáty B-lite (anatomický tvar). Operace proběhla bez komplikací, personál byl velmi vstřícný, pokoj krásný a péče opravdu nadstandardní. Velikost implantátů mám 395 ml a z menších dvojek mám teď krásné čtyřky :-) Prsa jsou přirozená, úměrná mé postavě, necítím žádnou tíhu, nebo tlak, vše se krásně zahojilo, už po týdnu od operace jsem mohla jít do práce, samozřejmě při dodržování pooperačního režimu. S výsledkem jsem maximálně spokojená a kliniku určitě doporučuji :-)

1

Komentář (1)

Dobrý den, prsa jsou nádherný, můžu se zeptat na vaši váhu a výšku? Mám před zákrokem a chtěla bych také takové, děkuji V.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Krásná a pevná prsa po dvou dětech

Dobrý den.Rada bych touto cestou poděkovala celému týmu v Kolínském sanatoriu.Velke dík samozřejmě patří panu doktorovi Svobodovi,který má velmi šikovné ruce a utvořil mi na hrudníku něco nepredstavitelne krásného.Krasna,pevná prsa.Jeste teď...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.