Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

  • Smazat obrázek
27. 5. 2019 · Aktualizováno: 10. 9. 2023

Z prsou menších dvojek na krásné čtyřky

Stojí to za to
Průměrná cena: 92.300 Kč

Hodnocení od ellka:

Z prsou menších dvojek na krásné čtyřky

O augmentaci jsem přemýšlela delší dobu, nakonec jsem se rozhodla pro Brandeis clinic, která na mě působila příjemně a zároveň velmi profesionálně. MUDr. Lucie Kalinová mi zodpověděla veškeré dotazy a nejasnosti, na konzultacích jsem si vyzkoušela různé velikosti i značky a nakonec jsem zvolila odlehčené implantáty B-lite (anatomický tvar). Operace proběhla bez komplikací, personál byl velmi vstřícný, pokoj krásný a péče opravdu nadstandardní. Velikost implantátů mám 395 ml a z menších dvojek mám teď krásné čtyřky :-) Prsa jsou přirozená, úměrná mé postavě, necítím žádnou tíhu, nebo tlak, vše se krásně zahojilo, už po týdnu od operace jsem mohla jít do práce, samozřejmě při dodržování pooperačního režimu. S výsledkem jsem maximálně spokojená a kliniku určitě doporučuji :-)

1

Komentář (1)

Dobrý den, prsa jsou nádherný, můžu se zeptat na vaši váhu a výšku? Mám před zákrokem a chtěla bych také takové, děkuji V.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.