Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 8. 2019 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Plazmaterapie - jednoznačně doporučuji

Stojí to za to
Průměrná cena: 11.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Plazmaterapie - jednoznačně doporučuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobry den, Vasu kliniku som navstivila uz viackrat. Pani doktorka (MUDr. Helena Reisengerova), ktora sa ma ujala, je velmi prijemna, ochotna poradit a po profesionalnej stranke absolutne 100% spolahliva odbornicka. Prostredie kliniky je velmi moderne a prijemne - je to naozaj zazitok prist k Vam. Vasu kliniku urcite odporucam komukolvek, kto hlada tento typ sluzieb na najvyssej urovni. Dakujem a budem Vasou stalou klientkou uz vzdy.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, kolikrát jste plazmaterapii absolvovala? Je výsledek vidět hned po prvním ošetření? Nemáte fotku před a po?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den Lucie, plazmaterapiu som mala zatial, planujem este jednu davku (cca po mesiaci od prvej). Vysledok je vidiet okamzite po prvom osetreni - plet naozaj vyzera ovela zdravsie, napnutejsie, mladsie. Ja mam po 40ke, takze pani doktorka odporucila este jednu navstevu, aby efekt vyzdrzal co najdlhsie. Fotky bohuzial nemam.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
42 let, kruhy pod očima

Měla jsem povadlou, místy vysušenou pleť, s výraznými tmavými vysušenými kruhy pod očima. Po necelém týdnu po aplikaci je vidět na pleti krásné vyhlazení, kruhy jsou mnohem méně patrné, celkově pleť působí krásně. Jedinou nevýhodou jsou i po...

Číst dál
Spokojenost s PRP - děkuji za nevšední zážitek
Dobrý den, děkuji tímto klinice GHC a paní doktorce Gabryšové, u které jsem podstoupila Plazma terapii. Měla jsem z toho dokonce nevšední zážitek, nečekala jsem tak hezké jednání, exkluzivní komfort a profesionalitu! Děkuji moc!
Plazmalifting obličeje v YES VISAGE

Díky televiznímu pořadu jsem měla možnost podstoupit Plazmalifting obličeje. Jelikož se bojím injekcí, tak jsem z tohoto zákroku měla velké obavy, ale naprostá profesionalita a milý přístup paní doktorky i zdravotní sestry mi pomohly si zákrok...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.