Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 8. 2019 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Plazmaterapie - jednoznačně doporučuji

Stojí to za to
Průměrná cena: 11.000 Kč

Hodnocení od Lbe:

Plazmaterapie - jednoznačně doporučuji

Dobry den, Vasu kliniku som navstivila uz viackrat. Pani doktorka (MUDr. Helena Reisengerova), ktora sa ma ujala, je velmi prijemna, ochotna poradit a po profesionalnej stranke absolutne 100% spolahliva odbornicka. Prostredie kliniky je velmi moderne a prijemne - je to naozaj zazitok prist k Vam. Vasu kliniku urcite odporucam komukolvek, kto hlada tento typ sluzieb na najvyssej urovni. Dakujem a budem Vasou stalou klientkou uz vzdy.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, kolikrát jste plazmaterapii absolvovala? Je výsledek vidět hned po prvním ošetření? Nemáte fotku před a po?
Odpovědět
Dobry den Lucie, plazmaterapiu som mala zatial, planujem este jednu davku (cca po mesiaci od prvej). Vysledok je vidiet okamzite po prvom osetreni - plet naozaj vyzera ovela zdravsie, napnutejsie, mladsie. Ja mam po 40ke, takze pani doktorka odporucila este jednu navstevu, aby efekt vyzdrzal co najdlhsie. Fotky bohuzial nemam.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plazmaterapie – omlazení

Byla jsem nadstandartně spokojená. Po zákroku jsem neměla žádné modřinky ani znatelné vpichy. Aplikace byla bezbolestná. Druhý den jsem mohla jít na pracovní jednání, což jsem neočekávala. Zaplatila jsem dva zákroky na jednou. Paní doktorku...

Číst dál
Plazma terapie RegenPlazma - velmi spokojena

Jsem velmi spokojena s celkovým průběhem mé návštěvy na této klinice. Velmi milý personál a paní doktorka je opravdový profesionál, vše se mnou probrala a vysvětlila co se bude dít, kolik to bude celkově stát a do ničeho mne nenutila. Po konzultaci...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.