Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 11. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Operace syndromu kubitálního tunelu - poškození prstů

Nestojí to za to

O lékaři

MUDr. Jan Doskočil
Hradec Králové
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

7.3.2017 jsem podstoupil operaci v celkové anestezii ,op.zákrok nebyl však dokončen pro závažnou komplikaci-přerušení ulnárního nervu.Následně jsem byl převezen naNCH kliniku FN,kde jsem byl druhý den ošetřen.Dodnes mám trvalé následky,4.a5. prst levé ruky necítím, jsou tupé a bolestivé,domnívám se a jsem přesvědčen,že nebyla věnována op.výkonu patřičná pozornost.

1

Komentář (1)

Dobře se necítm,pohyby jsou omezené-jídlo,mytí a ostatní činnosti. Ze strany kliniky ani p.doktora jsem neuslyšel trochu dobrého slova ani omluvy a již vím ,že nemají pro tento druh op. výkonu potřebné technické vybavení-mikroskop.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Tři operace dlaně a mohu zase sportovat

Po dvou operacích dlaně ve Frýdecké memocnici,kdy došlo k sydromu odvápnění a po následné bolestivé každodenní rehabilitaci,trvalo skoro jeden rok ,kdy jsem se dostal do normálního stavu.Dle lékařů se to stává.Měl jsem asi dva krát smůlu. Jelikož...

Číst dál
Mám palec jako nový

Pan doktor Pros mě operoval už před 19ti lety, ještě ve FN Královské Vinohrady. Dělal mi nový palec u levé ruky, potom co jsem si ho amputovala náramkem. Bylo mi teprve 14 a dodnes si ho pamatuju jako velkého sympaťáka a hlavně šikovného uznávaného...

Číst dál
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník a člověk - prostě borec . Operuje obyčejný lidi jako jsem já a pak zachrání náš klenot Petru Kvitovou . Celý národ by mu měl děkovat . Je to slušnej člověk a né jako Ti lupmové v politice a na hradě .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.