Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 12. 2019 · Aktualizováno: 30. 9. 2023

10 let spokojený klient kliniky Mediestetik

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
10 let spokojený klient kliniky Mediestetik
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Vážení, dovolte, abych tímto dopisem vyjádřila poděkování a vděčnost za služby, které mně doposud poskytli Vaši lékaři i další zdravotničtí specialisté společnosti Mediestetik. Jsem Vaším spokojeným klientem již téměř 10 let. Dlouho dobu jsem čekala na okamžik, kdy rozšíříte své služby i v oblasti plastické chirurgie. A stalo se! Mým ošetřujícím lékařem byl začátkem září tohoto roku pan MUDr. Miroslav Veliký. V dalších řádcích byl se chtěla podělit o pozitivní dojmy a zážitky z průběhu plastické operace horních a dolních víček. Především jsem uvítala, že zákrok byl veden jen v lokální anestezií, což je pro organismus šetrnější způsob znecitlivění. Samotný zákrok probíhal pod zkušenýma rukama pana doktora Velikého bez nejmenších komplikací a stejně úspěšně jsem byla po týdnu zbavena i miniaturních stehů. Závěrem bych ještě zmínila zcela překvapivý a podle mého soudu ojedinělý přístup ošetřujícího lékaře. Chce totiž svého pacienta vidět i po půl roce po výkonu, ačkoliv žádné problémy nemám a o všem podstatném jsem byla dokonale poučena. Tento výjimečný přístup svědčí o absolutní profesionalitě pana MUDr. Miroslava Velikého. Smekám před takovými odborníky a moc bych si přála, aby se takové osobnosti mohly klonovat. Děkuji ještě jednou a přeji mnoho stejně spokojených klientů. S úctou ing. Růžena K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Úprava horních i dolních víček
Pana doktora Šplíchala velice doporučuji, doporučuji jej všem svým známým po osobní zkušenosti a po zkušenostech těch, kteří u něj absolvovali úpravu víček jak horních tak dolních. Nic není problém. Děkujeme.Seherová Jana a Ing. Konečný .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.