Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 12. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

29 let, odstranění bazaliomu pod okem

Stojí to za to

O lékaři

Prostějov
Hodnocení:
29 let, odstranění bazaliomu pod okem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Moc bych Vám všem chtěla poděkovat za profesionální a citlivé odstranění bazaliomu pod okem. Jizva je nepatrná a já jsem moc spokojená. Chtěla bych poděkovat i paní MUDr. Kostrhunové za vstřícné a vlídné objasnění a následné řešení bazaliomu při vstupní konzultaci. Děkuji i sestřičkám za milý přístup během zákroku i při kontrolách. Ne vždy jsem se totiž setkala s takovou ochotou a osobitým přístupem. Děkuji a přeji Vám mnoho profesních úspěchů.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Vyšetření znamének

Dnesni navsteva v ordinaci a opet nova doktorka, tentokrat zjevne v pokrocilem duchodovem veku. Prestoze do teto ordinace dochazim jiz cca 10 let a na vysetreni jsem byl objednany 14 dni dopredu, pani doktorka se 3x zeptala co tam vlastne delam...

Číst dál
Operace znaménka
Napohled banální operace znaménka podlouhlého tvaru na kořenu nosu se protáhla na celou hodinu - dle mně naprostá špička v oboru, po cca, 1/2 roce v podstatě neviditelná jizva - spolu s MUDr. Šefrem dream team - mohu pouze doporučit .
Odstránenie znamienka - plexr

Niekoľko rokov ma trápilo vystúple znamienko na tvári. Zákrok som odkladala, nakoľko som si myslela, že po odstránení zostane na tvári jazva. Po návšteve kliniky plastickej chirurgie Fakultnej nemocnice Královské Vinohrady som bola veľmi milo...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.