Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 12. 2019 · Aktualizováno: 15. 8. 2023

Zvětšení prsou ergonomickými implantáty

Stojí to za to
Průměrná cena: 80.000 Kč

O lékaři

ESTETICUSTI s.r.o.
Ústí nad Labem
Hodnocení:
Zvětšení prsou ergonomickými implantáty
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Již delší dobu jsem se rozmýšlela kde podstoupit zvětšení prsou implantáty. Na základě recenzí jsem si smluvila termín konzultace u paní primářky Vraspírové. Hned od začátku jsem se cítila velmi dobře a věděla jsem že budu v dobrých rukách. Společně jsme vybrali ergonomické implantáty Motiva 400 ml. Oceňuji velmi lidský a milý přístup nejen paní primářky, ale i celého personálu. Zákrok proběhl hladce bez komplikací a k mému překvapení s minimálníma bolestma. Prsa se moc povedla ? Ústeckou kliniku paní primářky jednoznačně doporučuji. Byla jsem spokojená od konzultace po následnou pooperační péči.

3

Komentáře (3)

Takže operace probíhala v Ústí? Paráda.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Darino, podstoupila jsi také 3D vizualizaci? Viděla jsi dopředu jak na Tobě budou prsa vypadat? 400ml už je poměrně velký implantát. Nepřidala bys prosím fotku? Díky a budu se těšit
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zdravím, 3D vizualizaci jsem neviděla, pouze jsem si vyzkoušela v podprsence různé velikosti implantátů, takže jsem zhruba věděla jak velká prsa budou. Zprvu sem si také myslela, že 400 ml je moc, ale já neměla prsa téměř žádná, takže výsledek je 100% přirozený, ba naopak dnes bych i šla do větších. :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Krásná práce :-) (MUDr. Mrázek)
Mohu jen DOPORUČIT !! Velice simpatický, příjemný, vše dopodrobna vysvětlí :-)! Já osobně bych Mudr. Mrázka nazvala "dokonalý estetik". Absolvovala jsem u něj zvětšení prsou, jsou opravdu nádherná :-)!!
Přirozená prsa, 38 let

Podstoupila jsem augmenraci prsou a vsem ženám na tento zákrok mohu MUDr. Remeše doporučit. Považuji téměř za svoji povinnost napsat recenzi, protože i jsem pri svém rozhodování dala na zde napsané doporučení a opravdu nelituji. Jsem nadšena...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.