Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 2. 2020 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Vyhlazení vrásek na čele kyselinou hyaluronovou

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.996 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

U doktora Alberta jsem podstoupila vyhlazení vrásek v oblasti čela. Doktor Alberto mi vymyslel kombinované ošetření na míru, tak abychom dosáhli přesně takového výsledku, jaký jsem si přála. Aplikovali jsme kyselinu hyaluronovou, chemický peeling a doktor pracoval i s úpony mezi svaly. Vše probíhalo ve 3 sezeních celková cena byla 7000 Kč. S přístupem doktora jsem byla velice spokojená, byl velice příjemný, ohleduplný, časově flexibilní a vše mi důkladně vysvětloval. Dbal na to, abys výraz mém obličeji zůstal, dle mého přání, nezměněný. Doporučil mi i další postup, menší botox, na který ovšem nyní nemám odvahu. S výsledkem jsem spokojená, vrásky jsou vidět o 90% méně, i když možná na obrázku to tak jasné není. Jsem si jistá, že pokud podstoupím další ošetření, budou to neskutečně šikovné ruce doktora Alberta, které jsme od hledám.

2

Komentáře (2)

Děkujeme, za krásné popsání. To se mi líbí, když se mohu i podívat na to, co lidé podstoupili. V tomto případě také chválím. Nemám ráda botox. Tato možnost se mi líbí a má krásný efekt. Pan doktor je šikulka. Palec nahoru :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, moc hezký výsledek. Prosím jaká značka kyseliny hyaluronové Vám byla aplikována?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Výplň rtů kyselinou hyaluronovou

Rozhodla jsem se jít do Bomton Clinic na tento zákrok kvůli individuálnímu přístupu a profesionalitě paní doktorky Dianišky. Skvěle mě provedla zákrokem, který byl téměř bez bolesti. Paní doktorka byla moc milá a šikovná. Výsledek stojí za to....

Číst dál
Výplň kyselinou hyaluronovou

U lékařky jsem si nechala udělat výplně kyselinou hyaluronovou pod očima pro zmírnění kruhů pod očima. Po aplikaci mi zůstaly pod očima nepřirozené namodralé pytle ( Tyndall efekt), kruhy pod očima zůstaly. Celé oční okolí vypadá zdeformovaně....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.