Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 3. 2020 · Aktualizováno: 21. 8. 2023

Abdominoplastika po 4 dětech ve 40 letech

Stojí to za to
Průměrná cena: 51.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Abdominoplastika po 4 dětech ve 40 letech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

..rozhodování netrvalo dlouho. Pohled do zrcadla mě přesvědčil, že už je opravdu čas s mým "bříškem" něco dělat. Pravda, cvičení mě moc nebere a běžná výmluva - není čas, takže rychlá volba byla operace. Na stránky Medicomu jsem vplula náhodou, hned mě zaujaly a s podporou přítele jsem "do toho šla". Od první návštěvy jsem byla nadšena. Všichni s úsměvěm na tváři, klid, pohoda, v danou chvíli jste tu jen vy a váš problém. Nikdo nespěchá, poradí.Celý yákrok proběhl v naprostém klidu a komfortu. Jsem taky zdravotní sestřička a přiznám se, že nadšená jsem byla i z barevného povlečení na pokoji :) Je to úplně o něčem jiném a nemyslím si, že je to jen o penězích. Jak operatér, tak anesteziolog si s vámi popovídají, mají čas na dotazy a hlavně mluví s vámi "česky" :D . Ač jsem zdravotník, tak operační rána se zhojila bez problémů, pooperační režim jsem dodržovala do puntíku a už se těším na léto, jak obleču hrdě jako máma 4 dětí - 21let, 17let, 12let a 7let- dvojdílné plavečky :D Ještě jednou velké díky a doporučuji všem tento 100% servis !!!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika Prostějov

Jsem velmi spokojena,můžu vřele doporučit těm co váhají, mě osobně to nastavilo nový život, Paní primářka je úžasný člověk vše vysvětlila a po celou dobu mi byla i oporou zároveň celý její tým je poskládaný s úžasných lidí.Děkuji a nelituji...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.