Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 4. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Lepení žil - recenze

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Radek Vyšohlíd
3 adresy v Moravskoslezský kraj, Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Lepení žil - recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

CHcel by som podakovat Mudr Vyšohlídovy.Od mladosti som mal problémy s krčovými žilami na nohách.Nebudem sa vyjadrovat o cievnych špecialistoch,ktorý ma ošetrovali dlhé desatročia.Dospelo l to až tak daleko že som mal na lavej nohe už aj rany ,ktoré sa podobali na bercový vred,otvorené rany ...Doslovne som prišiel k pánovi dr.Vyšohlídovi za 5 minut dvanást ako sa hovorí.V 52 rokoch mi zalepil nohyl lepidlom.Za 40 minut zhruba bolo po operácii a na druhý den som normálne fungoval. Po otorených ranách nie je ani stopy a cíim sa velmi dobre.Skutočne profesionály prístup a okamžitá a hlavne bezbolestná pomoc v pravý čas.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Miniflebectomie recenze

Jsem velmi spokojená. Před "operací" jsem byla se vším seznámena. Velmi příjemný a trpělivý personál. Jak při vstupních kontrolách, tak při zákroku i kontrolách po zákroku. Vždy mi byly mi zodpovězeny všechny dotazy. Vše probíhalo perfektně.

Číst dál
Léčba ischemie dolních končetin

Vážený pane doktore Pirkle, chtěla jsem Vám z celého srdce poděkovat za krásný lidský přístup, který jste projevil a opravdový a skutečný zájem o pacienta. Jste špička v tom, co děláte a profesionál, za kterým jsou vidět výsledky. Takových lékařů,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.