Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 5. 2020 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Odstranění tuku, Coolsculpting, Lékařská Estetika

Stojí to za to
Frýdlant nad Ostravicí

Hodnocení od aja44911670:

Odstranění tuku, Coolsculpting, Lékařská Estetika

Na klinice jsem podstoupila ošetření vnitřních stehen a jsem nadšená. Již po prvním ošetření se stehna vzájemně nedotýkají. Navíc je zákrok bezbolestný. Určitě se chystám ještě podstoupit ošetření podbradku, který mne trápí již od mládí.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Kryolipolýza
Byla jsem v péči slečny Veroniky, která byla nadmíru příjemná trpělivá, šetrná. Vše skvěle vysvětlila. Oceňuji tento profesionální přístup. Slečny na recepci byly rovněž velmi ochotné a vstřícné. Děkuji.
Coolsculpting - perfektní výsledek

Kdysi jsme s bavili a kamarádkami, jak je pěkné, když má žena mezeru mezi stehny. Mám ji! Díky metodě CoolSculpting absolvované ve Frýdlantu na Lékařská Estetika. Nejen, že jdou po dvou měsících vidět krásné výsledky, ale také chci poděkovat...

Číst dál
Na CAN Clinic umí zázraky

Celý team kliniky Roberta Paulata mohu jen a jen doporučit! Jednoznačně dámy doporučuji, pokud máte přebytečný tuk na bříšku a bocích, kterého se prostě jen tak zbavit cvičením nedá, zajít na kryolipolýzu a nechat si tuk zmrazit. Měla jsem trochu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.