Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 6. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

MUDr. Macková - profesionál na svém místě

Stojí to za to
Průměrná cena: 30.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
MUDr. Macková - profesionál na svém místě
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

MUDr. Mackovou vřele doporučuji!!! :) Dlouho jsem měla zájem o výplň rtů, apod, ale také dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlala toto učinit. Na základě zjištěných informací a zejména doporučení, jsem MUDr. Mackovou začala sledovat na sociální síti, kdy jsem viděla její práci a byla jsem neskutečně nadšená, a na základě výše uvedeného jsem se rozhodla k MUDr. Mackové objednat a jsem velice ráda, že jsem tak učinila, neboť jsem nesmírně spokojená s její prací. Podstoupila jsem injekční výplně, a to v oblasti čela, brady a zejména rtů, které jsou dokonalé, přesně takové, jaké jsem chtěla, "rekonvalescence" ani nebyla taková, jakou jsem čekala, resp. zjistila na internetu, rty byly již druhý den po aplikaci perfektní, žádné otoky, žádné modřiny, za to paní doktorce patří obdiv, neboť práci dělá s radostí, klientce poradí, vše Vám vysvětlí a zároveň při aplikaci je velice komunikativní, veškeré kroky Vám popíše. Jak z profesního, tak i lidského hlediska doporučuji paní doktorku, neboť je to profesionál na svém místě.

1

Komentář (1)

Ahoj Káťo, neměl by se na čelo používat botox? A proč aplikace do brady?? Neposlala bys prosím fotku jak vypadají rty?? Budu se těšit, děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.