1 / 2

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Miniabdominoplastika

Zubrik
Zubrik
10. 7. 2017 · Poslední odpověď: 11. 7. 2018

Dobrý den, je mi 26 let a v 18 jsem zhubla přes 40 kg, i přes mou velkou sportovní aktivitu a posilování jsem se nezbavila trochu povislé kůže na břiše. Břicho je většinu času ploché a dvoudílné plavky normálně nosím, ale ta kůže pod ním mě trápí. Mám z toho hrozné komplexy, stydím se kdekoliv mimo domov osprchovat, či svléknout. Každý v okolí mi říká, že je to hloupost, že mám břiho pěkné ploché, ale mě to trápí. I na kožním mi v18 -ti řekli ať se o to nestarám, že na ten váhový úbytek je to velice málo.Velmi se o sebe starám, několikrát týdně cvičím a zdravě jím a o to víc mě to trápí. Chtěla bych se zeptat, byla by v mém případě vhodná miniabdominoplastika, i když za sebou nemám žádné porody? Dítě neplánuji a když už tak po 30 a do té doby nechci chodit a stydět se za kůži v podbřišku. A kolik by to stálo, chodím ještě na vysokou školu, ale chtěla bych pro to udělat vše.

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 12. 7. 2017

Upřímně řečeno , cvičením lze dosáhnout jen opravdu dílčího zlepšení, většinu vlivu na to jak se kůže po redukci chová má genetika, elasticita a pevnost kůže, kterou máte vrozenou.

4 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
11. 7. 2018

To se dělá spíš u žen, které v podprsní rýze mají už řez například po modelaci ,Efekt má tento postup hlavn ě pokleslou kůži v nadbřišku nad pupkem.

Kulhánek

4 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
12. 7. 2017

Jste velmi štíhlá, ale kůže potřebujete do těhotenství. Až porodíte 2-5 dětí, pak by byla možná operace břicha, čili abdominoplastika. Plně tedy souhlasím s kolegou Kulhánkem.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

Praha
Plastický chirurg
11. 7. 2017

Dobrý den,

fotografie nejsou v úplně ideálních projekcích, takže lze jen usuzovat možnosti řešení Vašeho problému. I tak se domnívám, že klasická miniabdominoplastika asi problém zcela nevyřeší. Na druhou stranu po Vámi uváděné redukci hmotnosti není stav nijak katastrofální ve srovnání s jinými nálezy po podobné redukci hmotnosti . Chápu, že Vás ale i tak stav břišní stěny trápí. Vždy je ale nutné zvážit abdominoplastiku i abdominoplastiku u žen, které ještě plánují těhotenství.

4 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
10. 7. 2017

Toto se musí vidět. Chce to si nechat osobně od plastického chirurga zjistit co je to opravdová MINIabdominoplastika. Není to moc "mini" a ubraná kůže při Vašich striích v době těhotenství může přinést katastrofální následky pro kvalitu kůže po dětech.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na ************, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 10. 2021
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 1. 2008
Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 3. 2022
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 10. 2025
Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 6. 2023
Abdominoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 6. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře