Botox po 1. dávce vakcíny Pfizer

LadyMon
27. 5. 2021 · Poslední odpověď: 1. 6. 2021

Za jak dlouho mohu podstoupit botox do čela nebo aplikaci kyseliny hyaluronové kolem úst po 1. dávce vakcíny Pfizer?

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Praha (kraj)... · 1. 6. 2021
Dobrý den,
raději vyčkejte 2 týdny.

S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková
Klinika YES VISAGE
Premium
3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Praha (kraj)... · 1. 6. 2021
Dobrý den,
pro jistotu vyčkejte 14 dní. Není ovšem vyžadováno.

S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
MUDr. David Tomášek
Praha · 1. 6. 2021
Nikdo z nás neví přesně jak bude kdokoliv reagovat na tuto kombinaci, ale asi bych počkal tak 2 týdny po druhé dávce.... Zdraví Dr. Tomášek
MUDr. Simona Ježková
Liberec · 1. 6. 2021
Zeptejte se svého lékaře 🙃
Premium
Praha · 31. 5. 2021
Dobrý den.
Doporučuji aplikovat po očkování za 14 dní, hlavně, pokud je aplikace botoxu, či kys. hyaluronové první.
Hezký den přeji.
MUDr. Petr Jan Vašek, FORMÉ clinic
Premium
2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj... · 31. 5. 2021
Dobrý den,
bylo by nejlepší počkat 14 dní, ale není to nutnost.

s pozdravem
MUDR. ŠÁRKA BĚRSKÁ

Související dotazy

Hledam opravdu znaleho lekare na botox

RRR
26. 3. 2020 · Poslední odpověď: 31. 3. 2020

Hledam opravdu velice znaleho lekare idealne Zlin nebo Brno, ale klidne dojedu i Praha vubec mi to nevadi. Lekare, ktery vi, kde do cela pichnout botox tak, aby nedoslo ke spadnuti vicek a oboci.. Rada bych konecne nasla lekare, ktery dokaze oboci spise dat lehce nahoru. Vim, ze muzu mit nezadouci ucinky botoxu, ale osobne si myslim, ze tim, ze dojde k poklesu vicek je spise spatna aplikace..Uz cca 2 roky si aplikuji do cela kyselinu hyauloronovou, ale vubec to neni ono, hrozne rychle se mi z tama ztraci a rada bych botox.. dekuji vsem za odpoved

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
7 adres v Jihočeský kraj, Karlovarský kraj, Kraj Vysočina... · 31. 3. 2020
Dobrý den,
naše klinika disponuje předními odborníky v oboru estetická medicína. Máme dlouholeté zkušenosti s aplikací BTX.
Doporučujeme osobní konzultaci. Pro více informací či objednání nás můžete kontaktovat
MUDr. Smutková Hana
primářka dermatologie

Asymetrie obočí po korekci botulotoxinu

Kate_ina_Laskovska
28. 8. 2020 · Poslední odpověď: 16. 9. 2020

Dobrý den, byla jsem na botulotoxin do čela. Výsledek ale nebyl podle mých představ, tak jsem šla na dopíchnutí a teď je to 14 dní a stále nemám souměrné obočí a s jedním mohu hýbat a vráska tam je. Má to cenu řešit a jít na další dopich? A myslíte, že je i druhá korekce v ceně, nebo zpoplatněná? Předem moc díky za odpověď!

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
Nejlepší odpověď
Hezký den, na dopich dle našeho názoru má cenu jít, protože jste již do řešení vašeho problému jistě investovala a finální korekce by měla vést ke konečnému uspokojivému výsledku. Zda je dopich v ceně nebo nikoli však závisí na cenové strategii každé kliniky.

Botox a operace srdce

Lenule_Vrtule
9. 12. 2020 · Poslední odpověď: 23. 12. 2020

Mám velmi výrazné a hluboké vrásky na čele. Ráda bych si nechala aplikovat botox, ale čeká mě v příštích měsících (nevím, jestli za 3, 6, 9, 12 měsíců nebo kdy přesně) plastika chlopně (Barlow). Je to kontraindikací pro aplikaci botoxu? Je mi 32 let.

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Praha (kraj)... · 23. 12. 2020
Dobrý den,
není kontraindikací, můžete bez obav podstoupit aplikaci botoxu.

S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE


Poradit pacientovi