Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok
Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!
Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok
Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!
Za jak dlouho mohu podstoupit botox do čela nebo aplikaci kyseliny hyaluronové kolem úst po 1. dávce vakcíny Pfizer?
Hledam opravdu velice znaleho lekare idealne Zlin nebo Brno, ale klidne dojedu i Praha vubec mi to nevadi. Lekare, ktery vi, kde do cela pichnout botox tak, aby nedoslo ke spadnuti vicek a oboci.. Rada bych konecne nasla lekare, ktery dokaze oboci spise dat lehce nahoru. Vim, ze muzu mit nezadouci ucinky botoxu, ale osobne si myslim, ze tim, ze dojde k poklesu vicek je spise spatna aplikace..Uz cca 2 roky si aplikuji do cela kyselinu hyauloronovou, ale vubec to neni ono, hrozne rychle se mi z tama ztraci a rada bych botox.. dekuji vsem za odpoved
Dobrý den, byla jsem na botulotoxin do čela. Výsledek ale nebyl podle mých představ, tak jsem šla na dopíchnutí a teď je to 14 dní a stále nemám souměrné obočí a s jedním mohu hýbat a vráska tam je. Má to cenu řešit a jít na další dopich? A myslíte, že je i druhá korekce v ceně, nebo zpoplatněná? Předem moc díky za odpověď!
Mám velmi výrazné a hluboké vrásky na čele. Ráda bych si nechala aplikovat botox, ale čeká mě v příštích měsících (nevím, jestli za 3, 6, 9, 12 měsíců nebo kdy přesně) plastika chlopně (Barlow). Je to kontraindikací pro aplikaci botoxu? Je mi 32 let.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.