24 3

MUDr. Petr Jan Vašek

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

(5.0) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Jeseniova 30, Praha, Praha (kraj)
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 7 hodin
Evidenční číslo v ČLK 1110165142
Zobrazit telefonní číslo
MUDr. Petr Jan Vašek
(5.0) 100 % doporučuje

Recenze (33)

5.0
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
Požádejte: MUDr. Petr Jan Vašek o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (29)

Z dovolené v Praze jsem si odvezl nová víčka
Operace očních víček

Přibližně pře půlrokem jsem ve Forme podstoupil operaci očních víček. Plánovaný zákrok jsem spojil s dovolenou v Praze, kde jsem nikdy nebyl. Zákrok a rekonvalescence s hojením proběhl v celku rychle....

číst dál

Obrázky (24)


Videa (3)

Požádejte: MUDr. Petr Jan Vašek o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (48)

péče o jizvu u ročního dítěte
Odpověď odborníka · Včera

Dobrý den. O jizvu správně pečujete. Gelů a různých preparátů na hojení jizev je mnoho a pomáhají ke zlepšení stavu. Je dobré jizvu promazávat, aby se jizva nevysušovala. Až bude rána bez stroupků, můžete začít s tlakový... číst dál

Ochrnutí obliceje po aplikací botulotoxinu
Odpověď odborníka · 21. 7. 2021

Dobrý den, nevidím přímou souvislost s aplikací botoxu. Jedná se nejspíš o tzv. Bellovu obrnu. Je nutné vyhledat lékaře, nejlépe neurologa. Doporučoval bych užívat Prednison 60mg. Přeji brzké zlepšení, MUDr. Petr Ja... číst dál

Neinvazivní korekce uší
Odpověď odborníka · 20. 7. 2021

Dobrý den, ani metoda, kterou vzpomínáte, není úplně neinvazivní. Upřednostňuji klasickou metodu korekci uší, hojení je možná delší, ale efekt je trvalý. Samotná operace trvá přibližně jednu hodinu, stehy jsou vstřeb... číst dál

Otok po zvetšení rtů hyaluron perem
Odpověď odborníka · 16. 7. 2021

Dobrý den. Dle mého názoru přetrvává otok, který může trvat i týden. Modřiny taktéž. Nepředpokládám alergickou reakci, to by byl otok symetrický. Buďte trpělivá a v případě nejasností konzultuje s lékařem, který kys.hya... číst dál

Vyboulené otoky po faceliftu
Odpověď odborníka · 16. 7. 2021

Dobrý den. Otoky je potřeba vidět. Zkuste konzultovat s operatérem. Je vhodné nosit pooperační kompresní prádlo, užívat Aescin, nebo Wobenzym. S pozdravem, MUDr. Petr Jan Vašek, FORMÉ clinic

Zvětšení rtu Hyamirou
Odpověď odborníka · 7. 6. 2021

Dobrý den. Dobré zkušenosti máme s dermální výplní kys. hyaluronovou Teosyal Kiss od Lipoelasticu. Rty hydratuje a obsahuje také znecitlivující složku Lidocain. Hezký den přeji. MUDr. Petr Jan Vašek, FORMÉ clinic


Článek (1)

Požádejte: MUDr. Petr Jan Vašek o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. Petr Jan Vašek
(5.0) 33 recenze
- Ohodnotit