Dobrý den, Mám stejný problém jako ostatní pisatelé! Při stopoření se mi stahuje žalud směrem dolu a to nemluvě při styku. Je to bolestivé a při dosažení vrholu( výstřiku) se žalud ještě víc stahuje dolů. Je to krátká uzdička . Při nástupu erekce se nemůže žalud pořádně roztáhnout. Mohu se zeptat jak mám postupovat??
Zajít na urologii, nebo na plastickou chirurgii. V poslední době se stává velice často, že muži preferují estatická plastickochirurgická pracoviště a radši si výkon zaplatí. Provádíme totiž tzv. Z plastiku aby se uzdička úplně zrušila.
Pokud chcete na plastickou chirurgii pak se určitě obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Doporučuji odstranění uzdičky Z nebo V-Zplastikou,jedná se o výkon v lokální anestezii.TOC
Dobrý den,
ve Vašem případě bude zřejmě vhodný výkon, kterému se říká frenulectomie, což je odstranění uzdičky. Zdraví Dr. Vraspírová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.