Dobrý den , jsem měsíc od operace uší, už nosim jen čelenku, kterou mi příští týden sundaji.. Ale na pravém uchu mi vzniklo toto, je to v Pořádku ? A ještě jsem se chtěla zeptat ,zdali už mohu nosit dioptrické brýle
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Dobrý den. Bylo by vhodné navštívit vašeho operatéra. Vznikl vám kožní defekt v této oblasti. Pokud tam defekt nebyl od začátku, mohl by být důsledkem i tlaku čelenky. Rozhodně bych neotálel a šel na kontrolu. Dr Lhotský
Tento otlak může být velký problém, protože zeje nejspíš chrupavka a to se špatně hojí. Být Vámi věnoval bych tomu velikou pozornost. Ihned zajděte ke svému operatérovi. Chrupka je strašně špatně prokrvená a může dojít k jejímu výraznému poškození. Dioptrické brýle si desinfikujte, nosit je můžete.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry den, nejspise se jedna o otlak, ktery vznikl jako nasledek tlaku modelacnich stehu pres boltec event. silny tlak celenky. Idealni je kontrola u operatera a dohojit defekt, napr. krytim Betadine mast a nosenim volnějsí celenky. S pozdravem Dr.Horyna Pavel

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.