Prohlubně a válečky pod očima

fresita
9. 10. 2008 · Poslední odpověď: 15. 10. 2008

Dobrý den je mi 36let,z profilu mám pod dolními víčky prohlubně,jakoby tam chyběl tuk.Jedná se o cca centimetr podél dolních víček.Jinak mám kůži spíše mastnější a silnější.Když se usmívám, udělají se mi pod očima jakoby ,,vuřtíky,,nebo ,,buřtíky,, podél celého dolního víčka-prostě pod dolním víčkem se mi vytvoří jakoby podélné tukové válečky.Nevím zda jsem to popsala dost jasně? Uvažuji bud o výplni vlastním tukem nebo jinou výplní,nebo operaci dolních víček s tím,že by se mi ztratily i trochu povadlejší rysy pod dolními víčky nebo plastickou operaci dolních víček laserem.Již jsem byla na dvou konzultacích-na jedné mi bylořečeno,že to na operaci dolních víček ještě není, na druhé mě chtěly na dolní víčka objednat.Problém co mi vadí je z profilu prohluben a při ´úsměvu takové ty podlouhlé válečky tuku podél celého dolního víčka..Snažím se to co nejvíce popsat a uvítám co nejvíce reakcí a aspon nějaké rady a samozřejmě pak tak dvě tři konzultace, protože bych opravdu něco, co mi pomůže ale je také vhodné vzhledem k mému věku.Děkuji vám všem MOC za Vaše návrhy či řešení.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Máte-li na mysli "válečky" těsně pod řasami,patrné zejména při úsměvu,tak ty se nepovažují,za kosmeticky nežádoucí.Spíše naopak.Je to přirozenější,než kdyby jste měla víčka prázdná a propadlá.Prohlubně pod dolními víčky lze dobře korigovat "lipograftingem".Je-li dobře provedený je výsledný efekt trvalý,nebo minimálně velmi dlouhodobý.Nejlépe je vše posoudit při konzultaci.S pozdravem Dr. Vrbický

Praha
Plastický chirurg

Vážená paní,
dle Vašeho popisu, bychom měli odstranit dva protiklady, prohlubně v jednom místě a nadbytek tkáně /"válečky"/ na druhém místě. A to je dosti obtížné a rozhodně po internetu, bez znalosti Vašeho obličeje /ani foto není k dispozici/, nelze jednoznačně stanovit optimální postup řešení Vašeho problému. Z obecného pohledu situace asi řešitelná je, ale musí se to vidět. Máte-li reálný zájem o operaci, objednejte se, prosím, ke mně k nezávaznému konzultačnímu vyšetření
Přeji Vám hezký den, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Doporučil bych Vám nejlépe osobní konzultaci. S pozdravem, Dr. Hýža

Brno
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění kruhů pod očima
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 3. 2020
Lipofilling
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 4. 2021
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 10. 2019
Liposukce
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 2. 2008
Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 10. 2008
Facelift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 8. 2007
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 10. 2022
Jizvy po akné
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 2. 2017
Injekční výplně
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 10. 2021
Zvětšení hýždí
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře