Klasický restalyne do rtu

Joni
Joni
3. 8. 2017 · Poslední odpověď: 12. 8. 2017

Dobrý den, nemůžu mít výplně s lidocainem, takže jsem si oblíbila klasický restylane. Dáváme ho i do rtu. Ale nyní mi na jiné klinice (než jindy chodím) bylo řečeno, že restylane do rtu mi píchat nebudou, ani do kontury, protože hrudkuje( to je fakt) a je příliš tvrdý. Ret je prý pro něm také tvrdý. Já ho má ale ráda a nevadí mi to:-) Výplním do rtů nevěřím, že vydrží, jsou příliš jemné - zasíťováním. Restylane drží ale výborně..Jaký je názor lékařů na restylane do rtu a kontury? Děkuji. A jaký event.jiný materiál, který je zasíťovaný tak, aby držel jako restylane ("klasický", ne lips)

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, souhlasím s Vámi Restylane je velmi kvalitní výplňový materiál, co se týká aplikace jakékoliv výplně do této oblasti je nutné počítat s tím, že zde je vysoká vstřebatelnost obecně, rty a tkáně v jejich okolí jsou v permanentním pohybu a metabolismus výplně je zde vysoký, proto jsou na trhu speciální výplně označeny "lips" . Další faktor je opakovaná aplikace, která také "nastartuje" váš vlastní kolagen v místě aplikace a poté stačí ( u některých klientek ) doplnit výplň i jednou za 2 roky. Bohužel je vše velmi individuální a nelze posuzovat obecně. Na trhu je spousta kvalitních výplní, ale nemohu Vám zaručit, že výplň, která u jedné klientky vydrží rok, vydrží ten samý čas i u vás ....... ???!!!
Pokud jste spokojená s Restylane využívejte jej dál, zcela určitě naleznete lékaře, který tuto výplň aplikuje.
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

I já mám velice dobré zkušenosti s klasickým Restylenem již cca dvacet let. Firma, která jej vyrábí má velmi dobrý výzkum a jde hodně dopředu. Má již nyní novější modernější produkty, které vychází makromolekulou právě z Restylenu.
Zdraví Dr. Tomášek

prosím hodnoťte naše příspěvky...

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den, kliniky, které "pracují" v tomto oboru již velkou řadu let jsou na tento klasický výplňový materiál zvyklí a fakt, že je trochu "hustší konzistence" nikoho nezaskočí...... hrudkování je otázkou aplikace ..... myslím, že v Asklepionu jste v dobrých rukou, jinak samozřejmě se o Vás ráda postarám.
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

To víte, pořád nějaké novinky a naše lékařky se snaží držet krok s dobou ale já osobně pořád používám nejvíce klasický Restylane právě pro tu "tuhost" alias jasnou definici.

(0)
Praha
Plastický chirurg, Estetický lékař ...

Dobrý den, já klasicky Restylane do rtu používám běžně a ještě mi nikdy nezhrudkoval..kontura je po něm sice možná "tvrdší" , ale většina klientek přichází pravé kvůli konture, která u Restylanu vydrží i více než rok. Oproti tomu Restylane (Emervel) Lipps nevydrží tak dlouho. Pro výraznější zvětšení používám materiál s většími partikulemi, např. Revolax deep plus.
Nedivím se ale Vaši oblibě Restylanu?
S pozdravem
Dr.Havlova

2 adresy v Královéhradecký kraj, Pardubický kraj...
Estetická medicína

Hezký den,
klasický Restylane jsme na to používali roky a pacienti byli spokojení, musí se to s ním umět, má svá specifika. Nové materiály někomu vyhovují ale spousta pacientek pokračuje v těch starších, které se jim osvědčily. na kontrury jsme dokonce používali Restylane Perlane.

(0)
Praha
Plastický chirurg, Estetický lékař ...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Neinvazivní liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 6. 2017
Křečové žíly
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 2. 2017
Kryolipolýza
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 7. 2020
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 10. 2025
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 8. 2018
Korekce jizev
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 10. 2013
Kyselina hyaluronová
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 6. 2015
Odstranění kožních výrůstků
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 8. 2016
Zvětšení rtů
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2023
Injekční výplně
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 5. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře