Dobrý den, zajímá mě názor na objem 450 ml. Mám nulky a široký hrudník 77 Cm. Doporučena šíře implantátů je 13,5 cm. Výška 170 Cm, váha 56 kg. Požadavek byl plné dvojky, menší trojky. Ale zda se mi to hodně. Děkuji mnohokrát za názory
Dobry den, poradit Vam lze pouze pri osobni konzultaci, ale souhlasim s kolegy, za tento objem je uz na Vas moc.
S pozdravem Dr. Horyna Pavel

Dobrý den,
na první pohled je to hodně. Nemá smysl řešit velikost implantátů teoreticky. Při konzultaci je možné si vhodnoou velikost vyzkoušet a zvolit.
S pozdravem
MUDr. Věra Šatánková
Dobrý den , po augmentaci budou prsa nápadná a velká , měla byste si velikost vyzkoušet. V ambulancích obvykle máme testovací gely a vy si můžete velikost vyzkoušet v testovacím prádle .
Mimo jiné je 450 ml také docelá zátěž ( pokud si nevyberete odlehčené implantáty )
Zdravím . dr. Alena Schmoranzová

Dobrý den,
dokonalou a ucelenou představu o výsledku získáte až na osobní a nezávazné konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.

bude to ošklivé, hezký den prof dušková
Dobrý den, podle mého názoru je to moc. Objem implantátu 450 ml je opravdu velký a pokud píšete, že máte velmi malá prsa, tedy pravděpodobně nebude dostatek volné kůže aby se takto velký implantát vešel. Ale při konzultaci je dobré vyzkoušet tuto velikost aby jste viděla přibližný výsledný stav. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.