Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 7. 2014 · Aktualizováno: 29. 7. 2023

Rhinoplastika + septoplastika

Stojí to za to
Průměrná cena: 38.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Rhinoplastika + septoplastika
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan MUDr. Pachman je výborný plastický chirurg, který s velkým estetickým cítěním uskuteční Váš sen. Mně se splnil ten o rovném a pěkném nosu z pohledu zepředu i z profilu. Velké poděkování panu doktorovi a celému personálu Medicom VIP Brno za vynikající péči, která mi byla poskytnuta.

3

Komentáře (3)

Dobrý den, děkuji za Vaší zkušenost. Jak dlouho jste o plastické operaci nosu uvažovala, než jste se objednala na konzultaci u plastického chirurga? Nechala jste si nakonec upravit tvrdý i měkký nos? <br />
Také by mě zajímalo, jak dlouho jste měla modřiny a jak dlouho po operaci jste musela nosit dlahu? Děkuji. Alžběta.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
O operaci nosu jsem uvažovala prakticky od puberty. V 26 letech jsem podstoupila septoplastiku na ORL, protože jsem měla vybočenou nosní přepážku a to zapříčinilo neustálé rýmy a alergie. Moje zdravotní problémy se touto operací zlepšily, ale esteticky se to mého nosu nedotklo. Nosní hrbol mě trápil dále. Časem se mi nos začal jakoby stáčet do tvaru S. Protože je mi už 38 let a operace nosu se provádí jen do určitého věku, rozhodla jsem se již dále nečekat. Operací mi byla opětovně vyrovnána přepážka, seseknut nosní hrbol a zvýšen nosoretní úhel. Modřinky jsem měla velmi malé, sádra byla sundána 10. den po operaci.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji za odpověď a gratuluji Vám k rovnému a pěknému nosu. Je Vám 38 let, to jste pořád mladá, slyšela jsem od více zkušených plastických chirurgů, že dělali rhinoplastiku i pacientkám po šedesátém roce a byly moc spokojené :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Skvělý výsledek operace

Premyslela jsem o plasticke operaci nosu uz delsi dobu a jsem rada ze jsem to udelala. mela jsem minimalni bolesti a za 3 tydny uz nebylo skoro videt, ze jsem podstoupila nejakou operaci. na klinice jsou vsichni mili a terminy se dodrzuji.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.