Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 9. 2014 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Minimalni bolestivost,rychla rekonvalescence, krasna prace

Stojí to za to
Průměrná cena: 27.200 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Minimalni bolestivost,rychla rekonvalescence, krasna prace
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Liposukci jsem planovala roky, ale moc jsem se bala bolestivosti a nasledneho omezeni. Po prostudovani nove metody slim lipo jsem byla nadsena. V Brne nabizi tuto sluzbu jen 2 kliniky. 1.konzultaci jsem mela v Dermaestet Brno a byla jsem pristupem tak nadsena, ze na druhou konzultaci jsem jiz nesla. Oblast: boky (rajtky) Zakrok trval cca 2 hodiny, behem zakroku jsem nepocitovala zadnou bolest. Behem zakroku mne jeste pozadaly si stoupnout, aby mohly zkontrolovat soumernost a pak jeste odladovaly k dokonalosti. I na konci jeste zkontrolovaly, zda jsou obe strany soumerne a teprve po te osetrily a pomohly mi do oblecku. Na cestu jsem dostala prasek proti bolesti+antibiotika. Prasek proti bolesti jsem ani nepotrebovala, proste to nebolelo... Po 2 dnech jsem mohla sundat oblecek a vysprchovat se, konecne jsem výsledek uvidela soumerne, krasne! Ano, opuchle (slo videt i na kolenou), ale vysledek sel videt. Nemela jsem ani zadne velke modriny, jako jsem videla napr.po klasicke tumescentni liposukci. Jiz po tydnu otok ustoupil natolik, ze se vlezu (i s obleckem) do vsech kalhot. Nikde nic nevycniva, zadne modriny, je to krasne soumerne. 2 tydny po zakroku: kontrola-vse v poradku, odstraneny naplasti. Vpichy po kanylach krasne zhojene a temer nejsou videt. Pani doktorka rika, ze je jeste mirny otok a mohu pocitat s dalsim ubytkem objemu az o 2 cm. Uz ted je to ale pro me dokonale! Oblecek bych mela nosit jeste min.2 tydny, doporucuji se ale i 2 mesice pro nejkrasnejsi vysledky, proc ne. Nijak mne to neomezuje.  Timto bych chtela velmi podekovat perfektnimu tymu v Dermaestet, pani Mudr. Vykutilova spolu s Mudr. Nechvatalovou jsou naprosto uzasne, skvely pristup, trpelivost s hromadou mych dotazu pred i po zakroku. Na dotazy odpovidaji i ve vecernich hodinach, i o vikendu. Velmi mile a lidske jednani, radost pri kazde navsteve. Vysledek jejich prace je pro mne mistrovskym dilem, soumernost, krasne provedeni, je to dokonale. Dekuji.

1

Komentář (1)

Nemáte fotky před a po? Užívala jste na otoky Wobenzym? Vyšetření předoperační vám udělali na klinice, nebo jste si musela zajistit sama u obvodního lékaře?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.