Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 9. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Ultrazvuk křečových žil - sklerotizace

Stojí to za to
Průměrná cena: 699 Kč

O lékaři

MUDr. Radek Vyšohlíd
3 adresy v Moravskoslezský kraj, Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Ultrazvuk křečových žil - sklerotizace
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

návštěva splinila mé očekávání, objednání proběhlo rychle přes rezervační systém, termín jsem dostala cca za týden, do ordinace jsem šla o par minut před časem objednání, kontrola ultrazvukem vypadala pečlivá, pan doktor odpověděl na všechny dotazy. Domluvili jsme se na sklerotizaci žíly cca za půl roku z důvodu výhodnosti zimního počasi. Konzultace zdarma, cena za ultrazvuk 699,- . Nemám co vytknout.

2

Komentáře (2)

Martino, dobrý den :-), těším se na Vaší další zkušenost. V jakém stavu máte křečové žíly? Byla byste ochotná vložit fotku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, cévní i žilní systém mám dle pana doktora v pořádku, pokud jde o tu sklerotizaci, tak se jedná o lehce vylezlou žílu cca 10 cm. Na ultrazvuk jsem se přihlásila z běžných důvodů jako jsou těžké, otékající nohy, vyšší cholesterol (7,5) v kombinaci se sedavým zaměstnáním a současně z důvodu velmi rizikové rodinné anamnézy. Chci být sledována, aby se něco neprošvihlo. Pokud jde o fotku, dám jí těsně před a po vlastním zákroku. Martina
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nohy jako náctiletá

Ačkoli je mi teprve 25 let, už delší dobu mě trápily viditelné žíly na nohách. V létě jsem si sukni ani kraťasy nemohla dovolit. Na doporučení mé matky, která je stálou klientkou, jsem navštívila kliniku Laserplastic a nechala se ošetřit Dr....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.