Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 9. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Kulatý a přirozený tvar poprsí

Stojí to za to
Průměrná cena: 50.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Kulatý a přirozený tvar poprsí
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před 8 lety jsem podstoupila modelaci prsou. Už tenkrát mě pan doktor upozorňoval na to, že po čase bude zapotřebí augmentace, abych měla stále pevné poprsí. A proto jsem se rozhodla podstoupit zvětšení prsou. Moje původní velikost byla C/34, nikdy jsem nechtěla mít extrémně velká prsa, jen jsem chtěla docílit kulatého tvaru poprsí. S paní doktorkou MUDr. Jankou Točíkovou, u které jsem augmentaci podstupovala v její soukromé ordinaci v ulici Moravská 69/24, Praha 2, jsme se domluvili na implantátech značky NAGOR při velikosti 270 ml a s vysokým profilem. Tyto implantáty jsem zvolila především pro jejich přirozený vzhled a taky proto, že splňují tu nejvyšší úroveň testování a kvality v rámci Evropské unie. A navíc mě paní doktorka ujišťovala, že výměnu mohu podstoupit až cca po 10-15 letech. Měsíc po operaci jsem se vrátila do běžného života a začala opět cvičit. Nyní jsem po operaci 2,5 roku velikost mám D/34. Prsa drží tvar a na dotek jsou pevná i přes to, že jsem během téhle doby shodila cca 5 kg. Mohu jen doporučit.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Přirozená a symetrická prsa

Jsem nadmíru spokojená s výsledkem, pan doktor i sestřičky odvedli skvělou práci , takže mohu jen vřele doporučit, zvětšovala jsem si prsa , kde mi byl dán implantát 275ml a musím uznat, že to vypada velice přirozeně a symetricky k mé postavě....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.