Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 3. 2019 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Lipografting + rekonstrukce prsou prsním implantátem

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Lipografting + rekonstrukce prsou prsním implantátem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

21.8.2018 jsem podstoupila výše zmíněnou operaci u MUDr.Prose. Necelé 2 roky po operaci karcinomu prsu, po němž mi zůstala v prsu ošklivá jizva s jamkou, jsem se za pár dní opět cítila skvěle ve svém těle a za 2 měsíce sportovala. Přístup pana doktora byl přátelský a profesionální. Dnes - po půl roce po zákroku - mohu jen znovu mnohokrát poděkovat. Jizva je téměř neviditelná, prsa vypadají přirozeně. Eva Š.

3

Komentáře (3)

Evy, děkuju za Vaší zkušenost, jistě dodá optimismus i dalším ženám, které postila stejná nemoc. Já si tohle prožila s babičkou i s maminkou, tak vím o čem mluvím. Babičku jsme nikdy do implantátu nepřesvědčily, i když jí bylo čerstvých padesát let, když se jí to stalo. Podle mého je to škoda...jenom se zeptám, zda jsem správně pochopila, vy máte prsní implantát a ještě pan doktor prsa doplňoval tukem?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Lucie, je to přesně tak. Je mi 55 roků, cítím se fajn, s implantáty jsem se sžila a teď si jen přeji být zdravá. Už 6 dní po operaci jsem byla v práci, dodržovala pokyny pana doktora a jediná nepříjemnost byla spát na zádech. Ale stálo to za to! Během posledního půl roku si plním cestovatelské sny a nosím stejné bikiny jako před mnoha lety :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To je moc dobře :-) jste statečná ženská! Mějte se krásně...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace vč. modelace prsou

Mockrát děkuji panu doktorovi, že mi splnil můj sen :) Konečně mám krásná prsa, za která se nemusím stydět. Pan doktor je úžasný :) Podstoupila jsem augmentaci vč. modelace s anatomickými implantáty Mentor a nikdo, opravdu nikdo, se mě nezeptal,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.