Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 2. 2016 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Mám obavy z pooperačních otoků a modřin

Nepřesvědčivý výsledek
Průměrná cena: 21.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mám obavy z pooperačních otoků a modřin. Na druhou stranu se už těším, až budu mít vše za sebou.

3

Komentáře (3)

Mě se také blíží termín stejného zákroku. Zakoupila jsem si pilulky Aescin Teva na otoky nebo stejný je Aescin Max z Max lékárny (brát 3x2 pilule denně až po operaci) a pan doktor mi poradil mast Hirudoid, vše kolem 70 Kč. Nemazat ale do rány.... jen na modřiny a otoky kolem. Vše je volně prodejné.<br />
Pak je také krém Auriderm, ale ten je dražší, kolem 600,-<br />
Ať Vám to dobře dopadne.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za informace, já jsem byla připravená, že si pořídím Wobenzim. Mám s ním dobré zkušenosti z doby minulé. Ať Vám také vše dobře dopadne. Z.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,<br />
<br />
žádné obavy nemějte, taky jsem byla na blefaroplastice horních i spodních víček, ale už je to dost dávno. S výsledkem jsem byla nadmíru spokojená, omládla jsem snad o 15 let. Po zákroku s obvazy na očích jsem odjela domů, (večer), pod hlavu si dala dva vyšší polštáře, ať není hlava zakloněná a kapala jsem si párkrát za noc do očí obyč. kapky na zvlhčení, tuším, že to byl Opthalmoseptonex. Ráno jsem sundala obvazy, v oblasti stehů byla místa zarudlá a začaly se tvořit hematomy kolem očí. První pohled na sebe byl zároveň šílený, ale i komický. Hematomy se mi velmi rychle vstřebaly, žádné otoky nebyly, po 5 dnech jsem jela na kontrolu, kde mi operatér prostřihl stehy, zkonstatoval, že je vše, jak má být a stehy mi za další 2 dny vytáhla dcera již doma, některé vypadly samy po prostřižení. Spokojenost nadevše, vůbec nic nebolelo, takže nebylo potřeba analgetik, za 8 dní jsem byla bez hematomů, jizvy promazávala krémem, trošku se musí přitlačit a devátý den jsem šla do práce, už nebylo vůbec nic poznat, jen mě každý chválil, jak dobře vypadám a dokonce se dvě kolegyně objednaly taky na konzultaci k témuž plastickému chirurgovi. Prozradím jeho jméno: MUDr Bohumil Zálešák, plastická chirurgie Olomouc, Horní náměstí 285/8. Úžasný, zkušený operatér, nedám na něho dopustit, všichni si ho nadmíru chválí. Info pro někoho, kdo by potřeboval jakoukoliv plastickou operaci, on totiž dělá všechno a je to velký odborník. www.plastickachirurgieaz.cz, tel. 604 723 403, Mgr. Markéta Hrachovcová (k objednání na konzultaci) Vřele doporučuji každému pana doktora a hlavně, ničeho se nebojte!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.