Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 7. 2016 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Vrátilo se mi sebevědomí

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Vrátilo se mi sebevědomí
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Velmi děkuji celému kolektivu zaměstnanců na klinice plastické chirurgie a zejména paní doktorce Kateřině Bodiánové za nadstandartní, velmi vstřícný a lidský přístup k pacientovi a za perfektně provedené operace, které mi vrátily chuť do života. Před rokem jsem během 14 měsíců zhubla 70 kg, v souvislosti s léčbou štítné žlázy, což na těle zanechalo viditelné následky. Paní MUDr. Bodiánová mi v listopadu 2015 odstranila převislou kůži na břiše (provedla abdominoplastiku) a mám konečně zase ploché břicho. Následovala operace horních a dolních víček a operace valů stehen. V průběhu hospitalizace jsem setkala jen s úžasnou péčí, sestřičky byly vždy usměvavé a ochotné. Při kontrolách na ambulanci se mi paní doktorka i sestřička vždy plně věnovaly, nikdy jsem se u lékaře ještě s takovou péčí nesetkala. Když jsem se rozhodla pro plastické operace, absolvovala jsem konzultace i na několika soukromých klinikách. Po konzultaci u paní MUDr. Bodiánové jsem se rozhodla okamžitě pro kliniku plastické chirurgie FNKV a dobře jsem udělala. Po operacích mě nic nebolelo, jizvy se krásně hojí a jsem maximálně spokojená. Vrátilo se mi sebevědomí a změnil pohled na život. Pokud by všechna lékařská pracoviště fungovala jako klinika plastické chirurgie FNKV, tak je naše zdravotnictví nejlepší na planetě. Děkuji. Dagmar Blažková

2

Komentáře (2)

dobrý den BD - mohu se zeptat, léčbu jste podstoupila na vlastní náklady nebo na pojišťovnu, když to bylo spojeno s nemocí štítné žlázy?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Lucie,<br />
na pojišťovnu jsem podstoupila pouze operaci břicha, ostatní léčbu na vlastní náklady.<br />
Dagmar Blažková
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Úžasný výsledek (MUDr. Payer)
Motto pana doktora Payera je velice výstižné, jsem naprosto spokojená a šťastná. Jeho sympatický způsob komunikace a naprosto profesionální práce je pro mě hojivým lékem = ELIXÍREM ŽIVOTA. VÝBORNÁ VOLBA, VŠEM DOPORUČUJI.
Dana

Jmenuji se Dana H. a je mi 41 let. Dlouhá léta mě trápily velké, často nateklé vaky pod očima a pár let také dost převislá víčka. Ač jinak jsem ve výborné fyzické kondici, tyto problémy způsobovaly velké tlaky dovnitř očí, a s tím spojené časté...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.