Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 11. 2016 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Nová prsa s kulatými implantáty: Změna k lepšímu

Stojí to za to
Průměrná cena: 74.000 Kč

O lékaři

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Nová prsa s kulatými implantáty: Změna k lepšímu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před měsícem jsem podstoupila operaci na zvětšení prsou. Byly použity kulaté implantáty značky Mentor. S výsledkem jsem velmi spokojená, pan doktor Pachman se řadí mezi top lékaře, má bohaté zkušenosti a ke svým klientkám vždy upřednostňuje milý přístup. Personál kliniky je usměvavý,vstřícný a kvalifikovaný. Doporučuji všem Medicom clinic, určitě nebudete litovat :-)

5

Komentářů (5)

Krystýno, jak jste se rozhodla pro Medicom, respektie právě pro dr. Pachmana? Dostala jste doporučení nebo jste si ho našla přes internet? Mentor byla vaše volba nebo jste dala na doporučení lékaře? Slyšela jsem, že implantáty zn. Mentor v sobě mají čip, kde se zapíše veškeré info o operaci a v případě úrazu pak na klinice vědí vše potřebné. To mi přijde prima :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Medicom clinic jsem si vybrala na základě kladných hodnocení známých. O panu doktorovi jsem si prečetla vše o jeho vzdělání a praxi a proto byl jasná volba. Co se týče druhu implantátu,nechala jsem si poradit od pana doktora. Vše mi podrobně vysvětlil a důvěřovala jsem mu, že výsledek bude stát za to :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den. Také jsem objednaná k panu doktorovi. Doporučil mi stejné implantáty . Jakou máte velikost? A co po operaci bolesti jak byly dlouho? Kolik dní jste byla doma? A kdy se může řídit auto? A spaní na zádech je také pro mě těžké. Tak se chci zeptat jak jste vše zvládla. Děkuji za info. H.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mám 425 ml, to je maximum co mi mohl vložit pod prsní sval vzhledem k velikosti mého hrudníku. Po operaci jsem cítila bolest 14, ale tu největší první týden. Nemá cenu si hrát na hrdinku, popravdě bez léků proti bolesti by to nešlo :-) Doma jsem byla týden, auto jsem rovněž řídila až po týdnu. Spala jsem na zádech spíše ve vyvýšené poloze, bylo o trochu snadnější, ale po měsíci už budete moct spát na boku. Snad mé odpovědi byly pro Vás dostačující a přeji pěkný den. At se operace vydaří a jste spokojená :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den. Tak už mám po operaci. Dnes me pustili domů. Bolest byla velká, ale dali mi včera několik kapaček. Domů už jen tabletky ty mi přijdou slabé, ale snad to odezní a bude líp. Mám pocit jak kdybych měla 100kg na hrudníku. Implantáty Mentor kulaté 300ml vložené pod sval. Už se těšim až ustoupí bolest a otok. H.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
anděl se sklapelem

Pana docenta Dražana mohu jedině doporučit. Je to anděl se skalpelem :-) Podstoupila jsem u něj reoperaci prsních implantátů a mohu říci, že jsem po téměř dvaceti letech konečně maximálně spokojená. Nehledě na velice lidský a vstřícný přístup....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.