Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 12. 2016 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Modelace prsou po čtyřech dětech (42 let)

Stojí to za to
Průměrná cena: 34.400 Kč

O lékaři

Chrudim
Hodnocení:
Modelace prsou po čtyřech dětech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Je mi skoro 42 let a mam 4 děti, to znamená, že má prsa byla no jak bych to napsala,byla příšerná. :-( V dubnu jsem byla na konzultaci u pana doktora a ten mi doporučil nejprve modelaci prsou, a pak pokud budu chtít, tak i augmentaci (zvětšení prsou). Byla jsem si jista, že po modelaci tam mít nic nebudu a tu druhou operaci rovněž podstoupím. Dne 11.10 jsem podstoupila modelaci prsou a byla jsem nadšená jak krásná prsa mám. :-) Takže augmentace nebude potřeba a jsem spokojena, šťastná a sebevědomá ženská, která se nemusí trápit, co si mam vzít na sebe!!!Po operaci se personál o mě krasně staral,pan doktor také. Pane doktore, děkuji Vám za úžasně provedenou práci. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala pravě Vás :-)

2

Komentáře (2)

moje manželka chce si udelat prsa kolik to stoji dekujem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry večer,<br />
Byla jsem na konzultci u pana doktora,který rozhodl co bude nejlepší,konzulace stojí 300kč,rozhodla jsem se hned na míste, že modelaci podstoupím a tak jsem dávala zálohu 6000,- a pan doktor určil termím operace.3 týdny před operací,jsem posílala na učet 26.500,- A po operaci si muže vaše žena a nemusí zakoupit,jinou podprsenku a zaplatit laser :-) to už zaleží na ní.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modelace prsou , MUDr Paroulek

Dlouho jsem váhala zda podstoupit operaci, zvažovala pro a proti. A teď už jen můžu říct , že žádné proti není. Jsem naprosto spokojená s prací pana doktora Paroulka, s výsledkem i s péčí sester a celého personálu kterým tímto děkuji ....

Číst dál
Modelace prsou - ani v 50 není pozdě

Chtěla bych touto cestou poděkovat MUDr. Lucii Kučerové za perfektní provedení zákroku, vynikající péči a velmi vstřícný a citlivý přístup. Cena operace se může někomu zdát vysoká, ale podle mého názoru se vůbec nedá penězi vyčíslit, co vše...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.