Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 1. 2017 · Aktualizováno: 30. 9. 2023

Problémy s vypadáváním vlasů

Stojí to za to
Průměrná cena: 500 Kč

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Problémy s vypadáváním vlasů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S trichologickým vyšetřením jsem byla velice spokojená. Měla jsem dlouho problémy s vypadáváním vlasů a vyzkoušela jsem už opravdu moc přípravků, ne zrovna levných.S trichologickými přípravky Caduta jsem zaregistrovala změny už po měsíci a půl. Určitě budu používat nadále.

5

Komentářů (5)

Lenuli, kdo Vám doporučil kliniku? A jaký jste měla problém?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobrý den také my byl doporučen tento výrobek na vypadávání vlasů Caduta po trichologickém vyšetření-změna pouze co se týká peněženky šlo to do tisícovek -od pani doktorky řečeno,že si špatně myji vlasy ,na další dotaz už mi nikdo neodepsal..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zdravím Lucie. Kliniku jsem si vyhledala podle doporučení trichologického vyšetření. Před tím jsem vyzkoušela několik lékařů na soukromých klinikách a v nemocnicích, ale vždy řešili jen to, čím to padání "zaplácnout. Měla jsem problém s padáním vlasů po stresu a hormonálních změnách díky antikoncepci. Na této klinice konečně řešili "příčinu". Koupila jsem si doplňky stravy, šampon a tonikum, a po měsíci a půl jsem cítila koněčně nějaký výsledek. Nyní v užívání pokračuju a čekám jaké budou další pozitivní změny :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobrý den Lucie, a jaký jste měla vy problém s vlasy? Kupovala jsem si celou sadu a také jsem platila přes 3 000,-, samotné vyšetření 500,-, ale pozitivní změnu jsem zaznamenala, a to celkem rychle.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mám hrozně moc vlasů a hodně mi padají a jsou dost suché, když použiju šampony které vlasy hodně zjemní, tak je mám zase druhý den mastné. Padání je pořád...ještě jsem to nijak neřešila, ale asi se tomu časem nevyhnu...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Maštění vlasů
Měla jsem velké problémy s maštěním vlasů, musela jsem si je 2krát denně umývat, díky trichologii a přípravkům Clinical si vlasy umývám po dvou dnech, ještě to není zcela v pořádku, ale velmi mi pomohli. Za mě naprostá bomba.
Slabé vlasy špatné kvality

Měla jsem problém s velmi slabými vlasy špatné kvality. Po vyšetření jsem dostala doporučení na speciální přípravky, řekla jsem si, že to zkusím, že horší už to být asi nemůže. Cena mě sice překvapila, ale i přesto jsem do toho šla a nelituji....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.