Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 4. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Augmentace s modelací prsou, 340ml přes bradavku

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Augmentace s modelací prsou, 340ml přes bradavku
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych se s Vámi podělit o mé pocity, formou této reference, která pevně doufám, bude přínosem pro další klienty kliniky Formé. V listopadu jsem podstoupila u MUDr. Hýži zvětšení prsou společně s modelací. Paradoxně jsem z tohoto zákroku neměla vůbec žádné obavy, těšila jsem se a vložila jsem celému týmu kliniky svou důvěru. Byla jsem neuvěřitelně překvapená, jakou rychlostí vše na klinice funguje. Konzultace následně okamžitý termín operace a domácí rekonvalescenci, jsem zvládla během 14 dnů. Když se vrátím k samotnému zákroku, pan doktor včetně milých sestřiček, se mnou byli v neustálém kontaktu. Dokonce musím říct, že péče pana doktora by se mohla vyrovnat nadstandartní péči našich manželů či přítelů ( samozřejmě jen v tom nejlepším slova smyslu)Krátce po operaci, jsem se probrala z narkozy a za sebe musím říct, že jsem bolest nepociťovala téměř žádnou. Druhý den, jsem byla schopná řídit auto, sice velice zajímavým způsobem přehmatávání, ale fungovala jsem naprosto normálně. Samozřejmě opatrnost byla nutná, ale zažila jsem mnohem horší bolest než je zvětšení prsou. Když se přiblížím k výsledku. Velikost a tvar jsem nechala naprosto na panu doktorovi a nelituji. Prsa mám naprosto přirozená ke své postavě( 173 cm, 60kg) 340 ml, jizvy, které byly přes bradavku jsou k nerozeznání, tvar i měkkost prsou je tak přirozená, že často slýchám otázku: "Máš nebo nemáš? :-)Psala bych tady eseje o tom, jak se člověk cítí s novým tělem, ale to největší poděkování patří Panu Doktorovi, a celé klinice, kterou za sebe mohu jen a jen doporučit. Prostředí je tak útulné a milé, že si přijdete spíše na jednodenním wellness pobytu :-) A Pokud budete mít štěstí jako já, odnesete si jako bonus navíc skvělé, trefné a vtipné zprávy o vašem zdravotním stavu, který pečlivě zjišťuje ředitelka kliniky Andrea Šifnerová S Výsledkem jsem moc a moc spokojená :-)

1

Komentář (1)

Ahoj Petro, krásné hodnocení, díky za něj. Zajímalo by mně, jaké implantáty jste s doktorem vybrali? Píšeš, že vypadají hodně přirozeně, máš anatomické? Když přidáš foto před/po pomůžeš ještě víc :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.