Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 6. 2017 · Aktualizováno: 7. 8. 2023

Mám křečové žíly: Stav se zhoršuje

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

stále zhoršující se stav mých křečových žil.

11

Komentářů (11)

Renouš, pan doktor ti určitě brzy napíše - nechceš napsat o problému více? Jak dlouho tě to trápí? Už jsi na zákroku se žílama někdy byl/a? Zvažuješ laser nebo klasickou chirurgickou metodu?<br />
<br />
Když přiložíš fotku, budou ti moc lékaři dát lepší odpověď. Určitě ale běž na konzultaci - křečové žíly není dobré podceňovat - mrkni na video zde: https://www.estheticon.cz/video/nejcastejsi-zilni-problemy<br />
<br />
Michaela.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Míšo,trápí mě od posledního třetího porodu to je 14 let,nejprve jsem byla na sklerotizaci 2x,to moc nepomohlo,pak jsem byla 3x na ambulantním zákroku,nevím jak se to jmenovalo,malý řezy a vytahoval takový já tomu říkám žížalky pak měsíc nosit kompresní punčochy,jeden zákrok stál 5000kč,naposled jsem byla před rokem a křečáky mám čím dál horší,tak pátrám co dál s tím abych zas jenom neplatila a výsledek nulový nebo ještě horší,měj se hezky...Renouš
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mám stejnou zkušenost, zaplatila jsem již spoustu peněz a výsledek nic moc. Nohy čím dál horší. Sklerotizaci nepočítám, ale 3x laser to je 3x 180000,-.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak to by bylo mé největší přání také. Má zkušenost je však taková, že čím více zásahů, tím horší výsledek. Jestli najdete lékaře, který tento zázrak umí, tak dejte vědět.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj misanek zákrok na křečové žily a skloretizaci metlickovych žil + leaser mám za sebou ..měla jsem opravdu skarede nohy a otoky také ..zákrok provedl Dr.Matoušek v žilním centrum Kojetín najdete na internetu info + kontakt ,do centra jezdí i ženy z Prahy,Plzně,Brna a okolí ...jeho ceny jsou víc než přijatelné ..leaser si člověk platí sám pravda -1 sezení 1000 Kč ale celková skloretizace za 12 000 Kč hradí pojišťovna také VZP,ja si hradila punčochy 100kc doplatek ,580 Kč za ampule s látkou a 250 Kč za preparát na podporu žil (tablety),4x návštěva na leaseru tj. 4000 Kč nohy mám jak 20-ti letá jsem velice spokojena jak s provedením tak s cenou protože Brno Praha Plzeň je pro mě cenově přehnané !!! V zilnim centru provádí také plastické mikro operace po úrazech s trvalými následky provádí zde i kosmetické zákroky -víček ,lifting obličeje vlastně celého těla ..plasticky chirurg Dr.Kempný který dojizdí do centra operovat jeho ceny jsou poloviční o proti Praze a Plzni ..běžně potkávám lidi z Čech a mají to fakt daleko a přesto všechno jezdí rádi hlavně kvůli cenám a kvalitě proved.zákroku , jsou tam fakt machři a velice milí ..jinam mě nikdo nikdy nedostane jsem tam zvyklá a mám ráda pohodlí ..Dr .Kempný mi provedl také zákrok horní a dolní víčka a výplň vlastním tukem v lednu 2017 ,jsem ráda že to mám za sebou a bez bolesti!! Dr.Matoušek je taky super třída a primář na leaseru jak by smet..fakt hodní lidi !!! Odkázejte se na mé jméno doporučení jsem tam již známá ,podrobnosti vám napíší do soukromé zprávy (o mě ) pokud by jste měla zájem ,jinak vše najdete na internetu ! 4 pacientky z tohoto portálu jsem doporučila a všechny byly spokojeny a rády,ikdyž to měly z ruky ..nelitovaly ??já se chystám za 2 roky na další operaci (lifting) komplet 30 tisíc Kč tak šetřím ..ubytování po zákroku se snídaní 1 noc (nutnost) je již v ceně s nepřetržitým dohledem sestry v noci co 2 hodiny péče se fakt těším je mi 42 let a první zákrok mě ubral 10 let !!! Pochvaluji si ale opravdu ...takže ahoj a mějte se hezky ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Poslala jsem 4 fotky celkem pouze 2 jsou uveřejněny ..po zákroku teď pošlu před zákrokem ..a pár dni po (modřiny a otoky jsou znatelné ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Foto po zákroku žil ...před bohužel nemám styděla jsem je poslat a hlavně nafotit ,tyto jsou po zákroku jsem spokojena velice ale je potřeba dodržovat nošení punčochy a vodní lehké tlakové masáže studenou bylinnou koupelí a teplou vodou ...pár zábalů přez noc s jablečným octem 1:1 naředit vodou minerální ,super je také masáže s drsnější houbou a namichanem octovém roztoku ...masírovat nohy krouživými pohyby směrem k srdci začíná se od kotniků ??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Varování pro všechny !!! Čím déle budete oddalovat ošetření žil tím hůře to budete snášet ..nohy máme jenom jedny a musejí vydržet dlouho fungovat ...starejte se o svoje nohy ...tělo vás pochválí a odmění vás krásou a silou ...??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuji za zprávu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,ráda bych k vám šla,ale zajímalo by mě jestli býváte i v Brně nebo jestli musím jet do Prahy,děkuji za odpověď.S pozdravem Renata Brychtová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,tak to je super,děkuji za odpověď.S pozdravem Renata Brychtová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Lepení žil - recenze

CHcel by som podakovat Mudr Vyšohlídovy.Od mladosti som mal problémy s krčovými žilami na nohách.Nebudem sa vyjadrovat o cievnych špecialistoch,ktorý ma ošetrovali dlhé desatročia.Dospelo l to až tak daleko že som mal na lavej nohe už aj rany...

Číst dál
Operace křečových žil
Manžel má problém s křečovými žilami již delší dobu. Rozhodli jsme se, že tento problém budeme řešit. Vzhledem k tomu, že se chystá do nového zaměstnání, je v jeho zájmu, aby jeho rekonvalescence byla co nejkratší .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.