Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 5. 2015 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Ani po 4 letech není potřeba zákrok opakovat

Stojí to za to
Průměrná cena: 15.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Ani po 4 letech není potřeba zákrok opakovat
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok Lipografting jsem podstoupila již v roce 2011 a od té doby jsem nemusela na opětovné doplnění tuku pod dolní víčka, která vytvářela V propadliny. Původně jsem přišla na operaci dolních víček, ale pan doktor mi doporučil lipografting, který, jak se ukázalo, byl mnohem šetrnějším a účinnějším zárokem, jelikož vyřešil počínající vrásky v prohlubni a zamaskoval kruhy pod očima a pěkně vypnul pokožku. Přesto, že se velká část tuku časem vstřebala, stále po 4 letech jsou tváře vyplněné a není potřeba zákrok opakovat.

2

Komentáře (2)

Byla jste v narkoze nebo lokální anestezii? Kolik tuku Vám bylo aplikováno? Jak dlouho jste zůstala doma? Děkuji ps: je zákrok bolestivý?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Podstoupila jste zákrok jen na dolní víčka nebo i na tváře? Děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
49 let: přenos tuku do obličeje

Můj problém byl jak tomu asi bude u žen mého věku, starší vzhled. Chtělo to vrátit jiskru, objem. Mám teprve dvanáctiletou dcerku a pořád chci vypadat dobře, abych se vedle mladších maminek cítila ok, to zákrok i za dobrou cenu splnil nad očekávání....

Číst dál
Lipofilling

Dobrý den vážený pane doktore. Zhubla jsem a to se podepsalo nejvíce na mé tváři, resp na mém nosu. Chtěla jsem se zeptat, zda provádíte transfer vlastní tukové tkáně i pro úpravu nosu. a také, zda je to pro tuto obličejovou partii vhodné? Na...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.