Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3 komentáře

Zkušenost abdominoplastika po 2 porodech u MUDr. Havránka

Pacient: rena08

Havířov

Provedl/a: MUDr. Petr Havránek v: Havířov
MUDr. Petr Havránek

Přibližná cena: 38.000 Kč

Uvedl/a: rena08. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Abdominoplastika je od 39.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: rena08. 98% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: rena08 o: MUDr. Petr Havránek

5.0

Zkušenost abdominoplastika po 2 porodech u MUDr. Havránka

21. 2. 2018 · Aktualizováno: 13. 9. 2023

Určitě doporučuji, absolutně profesionální přístup, velmi příjemné vystupování. Pan doktor má lidský přístup vše vysvětlí na vše odpoví. Po operaci jsem druhý měsíc a už teď vypadá vše perfektně. Připojuji se k předchozím hodnocením, přístup lékaře i personálu nelze hodnotit jinak než 5 hvězdičkami. Moc děkuji.

Komentáře (3)

reno a podle čeho jste si pana doktora vybrala? A měla jste s bříškem problém po dětech?
Byla jsem na 2 konzultacích u jiných lékařů a jediný Mudr.Havránek se mnou hovořil tak,že jsem mu důvěřovala od začátku.A nelitovala jsem.Břicho jsem měla po porodech větší a teď v 50-ti letech pořád rostlo :D
tak to je moc dobře, že jste se odhodlala jít :-), fotku byste nevložila, před a po?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Lucie (dr. Kment)

S myšlenkou nechat si zvětšit prsa, jsem si pohrávala už dlouhou dobu. Pořád mi nějak chyběla odvaha až někdy v prosinci 2008 jsem překonala sama sebe a šla na konzultaci k Mudr.Liborovi Kmentovi, kterého znám už delší dobu díky tomu, že mi...

Číst dál
sklerotizace varixů v Esthesii, Dr. Bureš

Mám za sebou konzultaci s panem doktorem Burešem týkající se ošetření žilek na nohou. Vše proběhlo příjemně, pan doktor měl dostatek času na diagnozu, vysvětlení možných řešení a odpovědi na mé dotazy. Celá schůzka trvající přes půl hodiny byla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.