Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 5. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Augmentace 360ml Polytech pod sval

Stojí to za to
Průměrná cena: 76.000 Kč

Hodnocení od aneta_kv703163:

Augmentace 360ml Polytech pod sval

Dne 18.04.2018 jsem u pana doktora Ondrejky podstoupila augmentaci prsou, použity byly implántáty značky Polytech 360ml, vloženy podprsní rýhou pod sval. Velikost jsme sladili nejen na základě doporučení pana doktora, ale především na mé představě a celkovém očekávání. Už při této první konzultaci si mě pan doktor získal svým osobním, ale zároveň profesionálním přístupem. Za skvělý přístup ovšem musím poděkovat nejen panu doktorovi, ale celému týmu, kdykoliv jsem cokoliv potřebovala nic nebylo problém. Po operaci mě překvapilo, že žádné strašné bolesti se nedostavily, snad jen kromě silného pálení, které se dostavilo chvíli po probuzení z narkozy. Jinak zpětně zhodnoceno, bolesti jsem na základě různých pročtených diskuzí na internetu očekávala mnohem horší. Dnes jsem přesně měsíc po operaci, stále dodržuji doporučení pana doktora, aby vše probíhalo tak, jak má :-) Každopádně prsa jsou krásná a jsem ráda, že jsem se odhodlala. :-)

2

Komentáře (2)

Anet to je príma, že jste se takhle dobře hojila..a jak dlouho jste byla doma?
Odpovědět
Před operací jsem si plánovala 2 týdny dovolené, do práce jsem šla tedy nějak po 14 dnech, ale musím říct, že jsem se ještě úplně necítila, přeci jen ráno se upravit, dojet do práce MHD, což musím říct, že byl asi nejhoší zážitek v podobě rozkodrcaného autobusu :D atd. Všechno to bylo ještě poměrně únavné a vzhledem k tomu, že jsem na sebe opatrná a bála jsem se, abych něco nepokazila, zůstala jsem ještě pár dní doma, celkově jsem tedy šla do práce po 3 týdnech a to už mohu říct, že bylo v pohodě. Myslím, že je to hodně individuální a člověk by měl především poslouchat své tělo :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace implantátem Arion 265ml

Dobrý den v říjnu jsem podstoupila augmentaci u MuDr. Remeše. Anatomickými implantáty Arion, 265ml. Přes počáteční nejistotu zda tato velikost bude dostačující a vlastně i anatomickým tvarem, který pan doktor vybral, jsem se rozhodla dát na...

Číst dál
Pocity před operací zvětšení prsou

Tak jsou to již necelé tři měsíce do plánovaného termínu augmentace mých prsou a já se rozhodla začít sdílet svůj příběh... Nad zvětšením prsou uvažuji asi jako každá žena, které byly místo prsou do vínku naděleny lentilky pod kobercem, od svých...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.