Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 5. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Radiofrequenční turbinoplastika

Stojí to za to
Průměrná cena: 12.750 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Radiofrequenční turbinoplastika
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

21.4.2018 jsem absolvoval na klinice RVmedCentrum v Olomouci radiofrequenční turbinoplastiku /léčba chronické rýmy/ vč. odstranění polypů, to vše při jednom zákroku. Chci tímto poděkovat panu MUDr. Radanovi Vidurovi Ph.D za profesionální přístup a to jak ve fázi před operací i v jejím průběhu. Zvláště jeho chování a přístup k pacientovi je vstřícný, profesionální i uklidňující. Zákrok se obešel bez komplikací s výsledkem podle mých představ. Takže děkuji především jemu, ale i týmu sestřiček za jejich ochotu a nadstandardní péči v příjemném prostředí, ještě jednou děkuji a doporučuji všem, co mají problémy s chronickou rýmou a následným špatným dýcháním, tento výkon absolvovat.

3

Komentáře (3)

dobrý den, jak dlouho máte po zákroku, zda již můžete ocenit zcela výsledek? A musí se na to jít opakovaně?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
..... jak píši v úvodu reference, zákrok jsem absolvoval 21.4.2018, po 1 měsíci více jak 100% spokojenost, dýchání nosem čisté, nosní sliznice bez otoku, opakovaně ne, ale zákrok dle pana doktora lze v případě potřeby opakovat.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Edo. Zvažuji zákrok turbinoplastikou. Byl Vám zákrok proveden na sliznici nebo podslizničně? Nemáte po vypálení sliznice/ podsliznice pocit suchého nosu? Přece jenom laser je něco jako oheň - vypaluje tkáň. Měl jste medikamentozní rýmu, že jste na operaci šel? Vaše reakce mi lépe pomůže v rozhodování, takže předem děkuji. Jana
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.