Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 1. 2019 · Aktualizováno: 7. 8. 2023

53 let-injekční výplně, vrásky na krku

Stojí to za to

O lékaři

WhatsApp
Hodnocení:
53 let-injekční výplně, vrásky na krku
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na paní doktorku se s naprostou důvěrou obracím již několik let. Z příjemného a moderního prostředí jejího L-centra odcházím vždy spokojená. Je to úžasná lékařka se smyslem pro přirozenost. Aplikací injekčních výplní s okamžitým efektem mi dokázala vyplnit nevzhledné rýhy ve tvářích a vymodelovat ochablou bradu. Výsledkem jsem byla nadšená. Po tak bezvadné zkušenosti jsem neváhala absolvovat ještě vylepšení vrásek na krku. Paní doktorka doporučila ošetření Plexrem. Ihned po ošetření vypadal krk trošku děsivě, ale po několika dnech a po vyloupnutí ošetřené kůže již byl viditelný velmi dobrý efekt. A s každými dalšími dny byl výsledek ještě lepší. Nyní po půl roce od ošetření jsem naprosto spokojená a to díky skvěle odvedené práci paní doktorky. Velmi si jí vážím pro její profesionalitu, ale i pro její milou povahu a dobrosrdečnost. Do jejího L-centra, kde jí bezvadně asistuje i šikovná a milá sestřička, se budu vždy ráda vracet. Díky tomuto skvělému týmu již věřím, že i neúprosnému času lze vzdorovat. Děkuji a vřele doporučuji.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
100% spokojenost, přiměřená cena

Mudr. Jurinová je velice milá a profesionálka. Dokáže poradit, vysvětlit a neklade důraz jen na zisk, ale na klienta. Moc mi pomohla a určitě se k ní budu vracet. Výplň kyselinou hyaluronovou a botox do brady na mě nikdo nepoznal, což byl účel....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.