Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 7. 2018 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Nádherný dekolt od MUDr. Kobzíka v Brně

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Nádherný dekolt od MUDr. Kobzíka v Brně
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Každá žena s mužským hrudníkem by si přála vypadat trochu žensky a proto i já jsem se rozhodla podstoupit zvětšení prsou. Bála jsem se neskutečně, ať už samotné operace a bolesti po probuzení, tak hlavně výsledku. Vybrala jsem se Perfect Clinic a pana doktora Kobzíka, který mi byl sympatický již na prvním setkání. Klid a harmonie, kterou pan doktor v sobě má, mě jen ujistila, že budu ve správných rukou. Pan doktor byl ochotný mi vše vysvětlit, sešli jsme se několikrát před samotným zákrokem. V den D byly sestřičky i samotní doktoři na klinice milí a ochotní a celá operace proběhla v naprostém pořádku. Výsledek byl, a stále je, nad mé očekávání. Pan doktor je profesionál a zároven umělec, jelikož mi vymodeloval nádherná prsa, kde se mu podařilo z velikosti A vytvořit 70C a přitom zachovat přirozenost. Pan doktor použil implantáty velikosti 325ml, vysoký profil, které šly pod sval. Velké díky patří celému týmu Perfect clinic v Praze, kteří se o mě starali v den operace, tak i sestřičce na brněnské pobočce, která je neskutečně milým člověkem. Nejvíce bych ale chtěla poděkovat panu doktorovi Kobzíkovi za jeho profesionální práci, přístup a nádherná prsa, díky kterým si připadám jako žena. Vřele doporučuji všem, kteří váhají. V Perfect Clinic jsou opravdu profesionálové, umělci a zaroven tak trochu kouzelníci.

1

Komentář (1)

Dobrý den, chci se zeptat bylo by možné o foto kde nemáte ruce nahoru? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Našla jsem odvahu a objednala se

Včera jsem našla odvahu a objednala jsem se na konzultaci k místnímu plastickému chirurgovi, jdu už příští týden a nesmírně se těším, zároveň se obávám/stydím...Nemám žádná prsa a přála bych si přirozený vzhled a vel. B, což si myslím je adekvátní...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.