Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 8. 2018 · Aktualizováno: 17. 9. 2023

Facelift v Brně

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Facelift v Brně
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ráda bych touto cestou vyjádřila velkou poklonu panu doktorovi Tomáši Ventrubovi a jeho týmu za kvalitně provedený estetický zákrok, který jsem podstoupila na klinice v Brně v loňském roce. S výsledkem jsem moc spokojená a užívám si ho. Hodně často sklízím i poklonu okolí, což mě jako každé ženě, vždy lichotí. Co bych chtěla ale ještě vyzdvihnout a čeho si velice vážím je osobní přístup a moc příjemné prostředí, které jsem zažívala před při a po zákroku. Už teď mám namyšlenou další estetickou korekci abych si udělala radost, a těším se, že se znovu potkám s těmito bezva lidmi. Moc zdravím :-) , Vaše spokojená klientka.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Facelifting metodou QuickLift

FACELIFTING metodou QuickLift mohu jen doporučit. Zpočátku jsem váhala, ale přesvědčil mne reálný výsledek tohoto zákroku u mé kamarádky a profesionální a vlídný přístup pracovníků ARTE Clinic. O všem jsem byla detailně informována předem, takže...

Číst dál
Facelift s naprostou spokojeností
Velice bych chtěla poděkovat važenému panu primáři Vaškovi z Formé clinic v Praze, u kterého jsem podstoupila vypnutí obličeje. Jsem nesmírně spokojená. Děkuju a ostatním zájemkyním vřele doporučuju. Moláková.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.