Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 10. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Účinná léčba alopecie ( 3 kola plešek )

Stojí to za to
Průměrná cena: 10.000 Kč

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Účinná léčba alopecie ( 3 kola plešek )
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mohu jen doporučit ! Jsem velice spokojená! Ze začátku jsem si také říkala jako většina z Vás " to jsou jen podvody" . Ale po půl roce mi začali růst vlasy ( Zjistily mi Alopecii = Měla jsem 3 kolečka, kde mi chyběli vlasy. Dneska mám už jen jednu a nedá se tomu už říct pleška, protože rostou nové vlasy a už jsou i poměrně dlouhé ) Jsou výrobky dražší, ale Víte za co platíte! Také jsem zkoušela Biotin + z lékárny a další produkty ( To rovnou zahoďte! To vůbec nepomáhá ! To berete jen pro dobrý pocit, protože si myslíte " že vám budou růst vlasy". ) Ale co mohu doporučit z lékárny, tak to je Fyto- kofeinové tonikum Plantur 39 . Toto je jediný výrobek z lékárny, který doporučují, jinak všechno jako jsou tablety, vitamíny, šampóny z Clinical ! Jinak bych tedy chtěla tímto poděkovat celému Týmu v Clinical Hair v Praze :-) A hlavně paní Tricholožce :-)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Slabé, jemné a padající vlasy

Do Clinical Hair chodim již několik měsíců a jsem velmi spokojena. Vždy milý a profesionální přístup. Mám celkově slabé, jemné vlasy a používáním nesprávných přípravků, to bylo ještě horší. Díky Clinical Hair, kde mi doporučili a vysvětlili,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.