Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 9. 2019 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Zklamání z modelace prsou - jedno prso necitlivé s ošklivou jizvou

Nestojí to za to
Průměrná cena: 60.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila v dubnu 2019 a od začátku mám s levým prsem problémy. Ženám prý stoupne sebevědomí, mně bohužel srazilo na dno. Pravé prso je pěkné a citlivé, bohužel levé je pravý opak. Velká, široká jizva cca 3cm, prso ztvrdlé a prsní dvorec s bradavkou z větší části vpáčený. A dle lékaře je to v pořádku a odmítl udělat opravu s tím, že je to dobré. V červnu na kontrole sice slíbil opravu, ale v srpnu již toto odmítl. Za výsledek operace se stydím a stydím se i před mužem svléknout, aby neviděl, jaké prso nyní mám. Při poslední srpnové kontrole jsem opravdu měla pocit, že si něco vymýšlím a co ještě chci. Zaplatila jsi, tak již neotravuj! Bohužel velké zklamání!

2

Komentáře (2)

Žalmanko, moc mě mrzí Vaše špatná zkušenost :-(. Vložíte fotku prsou, prosím? Budete nějak řešit reklamaci případně?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
I mě mrzí tato zkušenost. Nebyla to má první plastické operace, ale první s takovouto zkušeností. Omlouvám se, že neposílám fotku, ale stydím se. Ani doktor si konečnou fotku na poslední návštěvě nedělal. Asi věděl proč! A reklamaci? Myslím, že lékaři drží při sobě a nemělo by to smysl. A zbytečně by se to protahovalo. Pravdou je, že si hledám jiného lékaře, který by mi dokázal prso opravit a zvednout mi tím sebevědomí, když doktor v Kolíně při poslední srpnové kontrole řekl, že je to dobré, ačkoliv ještě v červnu při mém zájmu o reoperaci byl pro. Ale měl zaplaceno, tak proč by něco dělal zdarma. Ještě přeci nejsem tak stará, abych chodila zahalená a pro to jsem tu plastiku neabsolvovala. Chápu, že se nemusí všechno povést, ale mělo by se k tomu poté postavit čelem. A svádět vše na psychiku je jenom výmluva. Snad budu mít dobrou ruku při volbě jiného lékaře.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.