Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Resurfacing odstranění nedokonalostí pleti a jizev po akné

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

PLATONOVA clinic
Praha
WhatsApp
Hodnocení:
Resurfacing odstranění nedokonalostí pleti a jizev po akné
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V laseru centru Flora jsem nedávno podstoupila resurfacing (odstranění nedokonalosti pleti a jizev po akné). Paní doktorka byla úžasná. Málokdy se u lékaře cítím tak příjemne a ikdyz byl zákrok trochu bolestivý, její přístup byl nadmíru jemný a pečlivý. Od rychlého objednání přes samotný zákrok až po průběžnou péči po zákroku jsem byla nadmiru spokojena. A to nejlepší bylo že i výsledek byl opravdu krásný a reálný. Zde opravdu naleznete velmi lidský přístup, místo kde si odpočinete a odejdete s dobrým pocitem, zaplatíte za kvalitní práci. Mohu jen vrele doporučit. Děkuji moc a když budu chtít vylepšovat určitě zase přijdu na Flóru:)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
37 let, odstranění akné

Nemohu hodnotit vysledky, jsrm na zacatku terapie. Ceka me kombinace chemickych peelingu a smootbeamu. Po ukonceni rada sdelim svuj nazor. Pani doktorka Mrzenova velmi prijemna, mila, odpovedela na vsechny me dotazy a vzhledem k memu pozdnimu...

Číst dál
Jizvičky v dekoltu mizí
U paní doktorky Flášarové jsem byla na frakčním CO2 laseru a co musím opravdu pochválit, tak to je velmi příjemné prostředí a přístup celého personálu. Byla jsem mile překvapena. A zákrok stál nakonec méně, než jsem původně očekávala.
Frakční laser na jizvičky po akné
Paní doktorka je úžasná. Hrozně milá a příjemná. To stejné platí i o sestričce. Výkon nebyl nijak bolestivý, spíš nepříjemný. Trápily mě jizvičky po akné. Za mě velká spokojenost. Určitě se k ní budu vracet.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.