Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 11. 2016 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Odstranění vrásek a drobných jizviček po akné

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

O lékaři

MUDr. Dagmar Větěchová
Frýdek-Místek
Hodnocení:
Odstranění vrásek a drobných jizviček po akné
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Řešila jsem problém odstranění vrásek a drobných jizviček po akné. Paní doktorka mi doporučila několik metod odstranění těchto problémů, jedním z nich byl právě frakční laser. Konzultace a následný zákrok probíhala ve velmi příjemném duchu, paní doktorka mi vysvětlila rozdílné postupy, poučila mě o tom jak bude zákrok probíhat a jak bude probíhat dané hojení, byla velmi milá a dle mého názoru velmi o těchto metodách ví. Budu doporučovat dále a určitě to nebyla má poslední návštěva u paní doktorky.

1

Komentář (1)

A proč jste se Evo nakonec rozhodla pro frakční laserový resurfacing? Přišla Vám tato metoda nejvhodnější z nějakého konkrétního důvodu?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Omlazování a kolagenárium

Po přečtení článku Soukromá Klinika PEM-PRAHA - Nová - Mladší - Krásnější na portále plastická chirurgie.info jsem se dozvěděla, že klinika už není jen o plastické chirurgii, (kterou důvěrně znám) óóó ?, ale že nově disponuje také různými přístroji...

Číst dál
Kompletní proměna Hanky Krampolové

Kompletní prom?na Hanky KrampolovéHerec Jirka Krampol je znám tím, že o sebe velmi dbá a udržuje se ve form?. Doma má krásnou ženu Hanku a ta s jeho filozofií pln? souhlasí. Pro? vypadat ve zralém v?ku jako buldok nebo jako velryba. V zahrani?í...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.