Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 12. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Kompletní vyhlazení vrásek kolem očí frakčním laserem

Stojí to za to
Průměrná cena: 13.800 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Kompletní vyhlazení vrásek kolem očí frakčním laserem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Naprosto spokojena se zakrokem. Priznam se, ze jsem necekala az tak dobry vysledek. Prozatimne je to jen 5ty den (foto), ale z vysledku jsem opravdu nadsena. Kompletne vyhlazene vrasky pod ocima (a ze jich bylo.. ), o poznani zmenseni jizev po akne, u kterych se priznam,ze jsem necekala az takove zmenseni (jupiii!) a celkove prozareni pleti. Je pravdou, ze to neni dvakrat prijemne ale dalo se to v pohode prezit - zensky stoji to za to! Stahlo to i pory, ktere se me casto ucpavali, takze spokojenost nadevse. Mela bych dodat, ze jsem zkousela ruzne peelingy abych se zbavila jizev, microdermabrasi (ta je podle meho na nic) ale tohle preckalo me ocekavani. Navic, personal je paradni, od slecny recepcni po skvelou sestricku (p. Stiegerova je vazne paradni, plna humoru a prijemneho vystupovani) , takze urcite jsem tam nebyla naposled.

1

Komentář (1)

PetulaMelula, moc děkuji za sdílení zkušenosti. Z vašich slov cítim spokojenost a to je nejdůležitější. . Mohla byste vložit i fotku před pro srovnání? Moc se těším na další fotky.<br />
<br />
Užívejte si výsledku!<br />
Petra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.