Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 2. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Rekonstrukce prsu po karcinomu + plastika zdravého prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 25.000 Kč

O lékaři

3 adresy v Jihočeský kraj
Hodnocení:
Rekonstrukce prsu po karcinomu + plastika zdravého prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před rokem v lednu jsem podstoupila kompletní odstranění mléčné žlázy i části prsního svalu z důvodu karcinomu v pravém prsu.Díky panu MUDr. Mařikovi a jeho kolegyni MUDr. Janouškové jsem byla velmi rychle odoperována,což mi zcela jistě zachránilo život.Po uzdravení jsem,pak v červnu/2018 podstoupila rekonstrukci soubězněně s plastikou zdravého prsa,následně v říjnu rekonstrukci bradavky a poté tetonáž dvorce.Vše na nemocné straně hradila pojišťovna,platila jsem pouze implantát do zdravého prsa.Kromě citlivého a precizního přístupu jsem i velmi spokojená s estetickým výsledkem.Je nutné si uvědomit,že záchrana zdraví je tím hlavním vítězstvím,nicméně i po estetické stránce jsem velmi spokojená.Ze svých jedniček,jsem aktuálně na velikosti C a přes drobné asymetrické nedokonalosti,které jsou přirozenou součastí tohoto procesu,jsem s výsledkem velmi spokojená.Praci lékařů považuji za malý zázrak a nikdy jim nepřestane být vděčná.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace prsou z genetických důvodů

Před půl rokem jsem podstoupila operaci obou prs z důvodu genetiky.Operoval mě pan doktor Hýža. První dojem mladý, sympatický a vřelý člověk. Myslím, že na mě hodně poznal,že jsem nervózní a bojím se toho abych rakovinu nedostala. Vše mi vysvětlil...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.